GW8-(2'4Std dRSalim) deneme Demo

Cevap: GW8-(2'4Std dRSalim) deneme Demo

Doktorrrrrrrrr bu nee :D

Dr. müthiş bi ritm olmuş ya valla Roland sayende çağ atlayacak galiba.Bende yeni Yamaha'ya geçtim.Rolanddamı alsam acaba? :)

çok güzel olmuş elinize sağlık...gw8 e ritim yazmak her babayiğidin harcı değil...devamını bekliyoruz....

roland a yeni bir nefes geliyo desene salim el attıysa...

çok güzel olmuş zaten bu aletin son limiti bu seslerde güzel malzemede kaliteli bu fiyata daha ne olsun salim şöyle lazım gelen ritimlerden oluşan bir paket yaptımı iş tamamdır al koltuğununaltına istediğin programa git ben zaten bende bu aleti sırf sesleri için istiyorum birde ritim olursa aliyyül ala

abi eline sağlık tebrik ediyorum

demekki gw 8 le uraşılırsa güzel şeyler olacak gibi salim sana kolay gelsin gw 8 cilere hayurlı olsun

10 numara olmuş helal olsun.

Doktor eline sağlık, Herşeyden önce seni ritmik, enerjik ve yüksek moralli görmek güzel...
Sözünde de durdun gibi daha Yamahaya birşey yapmam demiştin (?).. Olsun biz seni görmekten mutlu oluruz.. Bende eski bir Roland kullanıcısı olarak GW8 i ikinci bir alet olarak düşünebilirim...
Hakkında hayırlısı olsun.. Çalışmalarında başarılar dilerim..

frden slmlar yamahanin gozu aydin salim senide sonunda kacirdilarya e artik bana kaldilar desene benim sahane ritimlerle yamahayi beraber susler batiririz insallah hayret ya dusunki binanin buyuk kolonu cukdu ne olur o bina misali demo gercek harika olmus ben her zaman derim rolandaki ses kalitesi korga 10 ceker yani renoya