GW8-(2'4Std dRSalim) deneme Demo

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: GW8-(2'4Std dRSalim) deneme Demo

eline sağlık salim usta.hakikaten ritim çok güzel olmuş.sen el attıysan gw8 daha iyi yerlere gelir eminim ki...çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
gw8 den sonra ketron sx3000 e el atsana salim kardeşim :) kal sağlıcakla

Bu adam bu işi biliyor...

Ch.

super olmuş abıı elıne koluna saglık

elinize sağlık diğer çalışmlarınızıda beklıyoruz iyi çalışmalar

Mükemmel kelimemi.... Muhteşem güzel olmuş. İşte budur Hocam işte budur... ! Heyecandan yerimde duramıyorum gerçekten. Ritimleri ve sesleri sabırsızlıkla beklemekteyim. Tonlar ve mixajlama harika olmuş. Kaset gibi valla...ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN...

süpersin be usta tamamla güzel bir sette alalım

Mükemmel kelimemi.... Muhteşem güzel olmuş. İşte budur Hocam işte budur... ! Heyecandan yerimde duramıyorum gerçekten. Ritimleri ve sesleri sabırsızlıkla beklemekteyim. Tonlar ve mixajlama harika olmuş. Kaset gibi valla...ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN...

saolasın allah razı olsun... inşallah hayırlısı...

Bu tarzda on beş ritim daha oldumu Gw8 ritimbakslı orglar arasında yerini daha da sağlamlaştırır. Kolay gelsin....

arkadaşım uzun bir zamandır dinlediğim en güzel çalışma bu ritmi mutlaka paylaşmalısınız bizimle lütfen

basarılı bır calısma olmus tebrıkler salim bu arada bende gw 8 var bende rıtım yazıyorrum cıhaza sıkıntın olan yerlerde yardımcı olurum

Bu alana bir cevap yazın...