Görüştüğünüz çalıştığınız ünlü sanatçılar

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Görüştüğünüz ve çalıştığınız ünlü sanatçılar varmı ?

Cevap: Görüştüğünüz çalıştığınız ünlü sanatçılar

Profosyenel anlamda müzisyen olmadığım için çalıştığım ünlù bi müzisyen yok. Bi ortamda otururken adnan baba diyodu ortamdaki piyanist arkadaşlar o ortamda tanıştım adnan abiyle güllü ve müslüm gürses in seslendirdiği acımıyorsan bestesinin sahıbi 3yıla yakın abi kardeş bi dostluğumuz var Ali dede diye tabir ettiğimiz Ali tekintüre var 5yıldır senede 2kere bürosuna giderim bana hediye ettiği tüm bestelerinin kitabını ilkgünki gibi korur ve saklarım .HERKES ŞARKI OKUR AMA İNANIN KENDİ BESTECİSİNİN AĞZINDAN DUYMAK BAMBAŞKA

Kosat gürler......................

ahmet şafak ile bir kez birlikte konsere çıkma şansı bulabilmiştim, alt yapı verdim.. konser sonrası muhabbetimiz oldu, çok sıcak kanlı iyi bi insandı.. numarasını almayı unuttum :( çok sevdiğim ve örnek aldığım bi sanatçıdır kendisi..

2 sene önce belediyede çalışırken ramazan etkinliklerinde orhan ölmez'i etkinliklere davet etmek için trt deki programına katılıp program bitiminde kulisinde sohbet ettmiştik.Daha sonrada etkinlik bitene kadar birkaç kere menejeri ve kendisi ile ortaköyde okey oynamıştık...Etkinlikte sahneye çıktığında yıkmıştı ortalığı hatta tekrar çağırmıştık :)

2 sene önce belediyede çalışırken ramazan etkinliklerinde orhan ölmez'i etkinliklere davet etmek için trt deki programına katılıp program bitiminde kulisinde sohbet ettmiştik.Daha sonrada etkinlik bitene kadar birkaç kere menejeri ve kendisi ile ortaköyde okey oynamıştık...Etkinlikte sahneye çıktığında yıkmıştı ortalığı hatta tekrar çağırmıştık :)

sende sitemizin sanatcisisin meshur olmaya gerek yok

bayağı sene oldu Tuncay Tuncel ile birlikte 1 ay boyunca programa çıkmıştık alt piyanist şantörlük ve eşlik,altyapı yapmıştım kendisine kulakları çınlasın kıyak adamdı.. :)

bayağı sene oldu tuncay tuncel ile birlikte 1 ay boyunca programa çıkmıştık alt piyanist şantörlük ve eşlik,altyapı yapmıştım kendisine kulakları çınlasın kıyak adamdı.. :)

sevdıgım bı sanatcıdır

isvicredeki konserlerde 30 yil boyunca bir coguna eslik ettim.Aklima ilk gelenler,Sibel Can,Güllü,Metin Kaya(hala görüsyorum kendinle)Burhan Cacan,Yilmaz Morgül,Seren Serengil,Ceylan,Hakki Bulut,Müslüm Gürses ,Baha,aklima gelenler...Ayrica malesef bana ait olmasina ragmen söz yazarinin oyununa geldigim icin kanitlayamadim Bahanin Yanlizligim,i da bana aittir...

bir konserde gökhan güney e alt yapı yapmıştım...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri