Görüştüğünüz çalıştığınız ünlü sanatçılar

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Görüştüğünüz çalıştığınız ünlü sanatçılar

konyanin aksehir ilcesinde asker eglencesi yaparken metin isik davetliymis 3 4 parca caldim oda okumustu guzel bir geceydi

nur ertürk

benle kendisiyle bir aar kanal 7 de program yaparken erzurum subesiydim ablamın ama şimdilerde görüşemiyom allah sağlık varsin ablama

konu guncel varmi baska sanatcilarla calisan arkadaslar

frden slmlar 2 sene once hasan yilmaz geldi dugune dogusdum zibidiyle burayi turkiye saniyo hehehe senden kimi haberi var dedik basladik tartismaya heheeh sonra playbeck yapdi 10 da canli oludu defoldu gittii heheheeh

Ne adamsın burhan abı waw senden unlusu varmı o sanatcının haraketlerını pek sevmıyorum abı

benim çok ünlü sanatçılarla çalışmaşansım olmadı ama konserde müslüm gürses ankaralı turgut özellikle çok sevdiğim bir insan küçük ibo bana göre harika bir insan hiç sevmediğim askerdeyken özcan deniz çok iyi bir insan tayfun kayahanın damadıydı bunlarla çok yakından tanıştık tabi bunlarla birlikte bende şarkı söylemiştim ama müslüm gürsesi hiç unutamam konsere geldi ben müzisyenlerin cihazlarını ayarladım aldım elime kamerayı ortamı çekiyorum bana kameracı kamera yooooook dedi bende kamerayı kapattım sonra kameracı bizi çek dedi ama kafası bi dünyaydı gülmekten ölmüştüm hiç unutmam

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri