g600-demo-2

Cevap: g600-demo-2

abi bu g600 8beats lık rom ritimlerindeki bazı vurguların aynısı burdada var ayrıca ses olarak sax editlenmiş ama iyi dinleyince g600 kulağı aşına olan bu sesleri ayırt edebilir iyi işlenirse bu alettten çok iyi tonlar alınıyor hatta pa 80 gibi on numara sesler editleyen arkadaşlar var doğru bu

Arkadaslar tekrar soyluyorum elestırılerım yorumlarım olabılır ama ben muzısyen degılm sadece cok ıyı bır dınleyıcıyım 10 yıla yakın oldu muzısyenlerı pıyanıstlerı ve orgları cok yakından takıp edıyorum bırazda soz yazarlgm var hepsı bukadar org konusunda cogu seyı bılırım ozellıklerını ıvırını zıvırını calmasını bılmem yanı herturlu yoruma acıgım ıyı yada kotu yorumlarınızı beklerım demo hakkında

demo güzel olmuş yapanın eline sağlık gökhan arkadaşımın dediği gibi kanal kayıt oldugu için güzel çıkıyor ama roland g600 zamanımızın pa3x i idi o zamanlar 8 ritimden oluşan bi set ile sahne bitiyordu fakat teknoloji gelişti şimdi türkü ritimlerimiz 20yi aşkın sanat müziği ritimlerimiz var arabesk ritimler slow ritimler o dönem onu kullanmamız gerekti onu kullandık şimdi tyros pa x kullanıyoruz fakat bi tyros yada pa123 kullanan kişi roland sounduna katlanamaz artık sahnede g600 görmeniz imkansız anca köy düğünlerinde ritim bax + bağlama ve demo yu paylaşan arkadaşım 2 ses yazıp 2ritim yazıp piyanistim diye geçinen diyorsunuz ve size bu konuda katılmıyorum
ben kendi seslerimi samplelerim + userlerden editlerim + sıfırdan ritim yazarım yaklaşık 80 adet gereken ritimim var kendim yaparım + okurum + bayana çalarım + tamirimi kendim yaparım + beste yaparım + olan besteye müzik eklerim ben müzisyenim diye geçinmeyeceğim kim geçinsin yorumlarda kırıcı olmayalım işi bilen var bilmeyen var akor basmayanlarda var starta basıyor türkü bitene kadar sadece hollo bendir başka bişey yok bas yok accomp yok ama onlarla bizleri kıyaslamayın ketronlara olsun pa1x lere olsun ketron x1 lere olsun tyros lara olsun çalışmalarımız var lütfen set yapan insanları böyle işi bilmiyormuş gibi değerlendirmeyin ha eksiğimiz yokmu var müzik 100000se bilgim 1 bunada şükür

ZATEN DEMOLAR BILGISAYARA KAYDEDILDI PASAM MACIT ABI BENIM SOzum SANA DEGIL KESINLIKLE BEN ISIM BILE KULLANMADIM LAFIM ORTAYADIR SENIN CALISMALARINDAN HABERIM VAR YALNIS ANLASILMA OLDU KUSURA BAKMA BESTE CALISMAM VAR PA80LE YAPILICAK ENSTRUMAN VE RITIM SECIM KAC ENSTRUMAN OLUCAGINI BEN SECICEM BU DEMOYU YAPAN ARKADASA OKUTUCAM VE CALDIRCAM BI SORUN OLMAZSA YARIN BITICEK YORUMLARINIZI BEKLERIM

her konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım takıldığın yerde sorman yeter

tsk ederim org uzerinde cogu seyi biliyorum el yetenegim zayif arkadasima okutcam muzigini beraber yapicaz pa800de var ama pa80nin bendeki yeri bambaska

başarılar dilerim bütün gece virüslü pc mden araştırma yapıyorum bana yardımcı olurmusunuz korg triton classic marka klavyeye harddisk takılabiliyormu 2,5 ide harddisk takılıyor ama nasıl yardımcı olurmusun kardeşim?

Valla abim okadarindan anlamam 0536 230 48 92 tesisatci yasar kartal da oturuyo saat 13.00 gibi bi ara sor omurboyu garantili picbend yapar takilmiyosa bile garip icatlari var bisekilde takar

G600 değil demişler ilk mesajlarda kıusura bakmayın ama siz bu işi bırakın güzelim rolandı tanıyamıyosanız çobansınız çalışma güzel elinize sağlık

g600 değil demişler ilk mesajlarda kıusura bakmayın ama siz bu işi bırakın güzelim rolandı tanıyamıyosanız çobansınız çalışma güzel elinize sağlık
o kadar üstat işi bıraksın sen iş yap.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri