g600-demo-2

Cevap: g600-demo-2

bugüne kadar binlerce ritim ses dinledim bu kalitede olana rastlamadım.bazen forumlarda g-600 ün sınırı belli olduğundan daha fazlasının beklenmemesi vs yazıldı durdu.şimdi böyle bir ritim ses duyunca haliyle şaşkınlıkla karşılıyor insan.ben g-600 teknik konularından anlamam,sadece çalıyorum.ama bugüne kadar hep bu konuşuldu.g-600 le farklı birşey olmaz vs.bu olay gerçekse zaten üstadlara bıraktım diye yazmıştım,mükemmel birşey.keşke böyle hazırlanmış bir setim olsa da g-600 den daha fazla tad alsam.işi bilerek uğraşıldığı zaman demek bayağı kalite yaratmak mümkün oluyormuş.ben yazımda saundun g-600 e benzemediğini söylerken kendi fikrimi söyledim,sizi yalancılıkla itham ettiğim yok.çünkü menfaatime dokunan birşey yok neticede.üstadlar bilir diye yazmışım.demoyu yapan arkadaşı haliyle yürekten kutluyorum....

bu kayıt zaten midi olarak yazılmış ustune eklemeler yapılmış ondan bukadar tatlı cıkıyor :)

teşekkürler paylaşıma ali

Harika olmus can..Cok begendim..g600 icin önerecegin ve paylasabilecegin bi set var mi ? türkü agirlikli ve halay?

bu demonun sahıbı ya sesler paylaşılamıyor dedi yada ritimler yalnıs hatırlamıyorsam

Evet arkdaşlar bu g600'ün ta kendisi a42 yada a43 bu kitlerden biriyle yazılmış ve soloda ki ses bildiğimiz A35 (Reed Organ) tabi diğer kitlerdende bazı hit hat ve snare eklenmiş olabilir her bir kit midi yoluyla netleştirilmiş özellikle kick kitler baya sert yapılmış ve kendi akorları kendi yazmış ondan editlenmiş seslerle piyanolarla felan yazmış çok dolgun geliyor yani bu g600 bende çok yaptım böyle g600'ü tanıyamazsınız...ah keşke orjinali böyle olsa... bu arada süper olmuş kardeşim... seslendiren arkadaşımızında çok çok iyi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

yaylılardan belli g600 olduğu :) ama ritimler gerçekten G600 üstü gibi .. saund çok hoş.. Eline yüreğine sağlık..

Duzeltiyorum baha arkadasim yapti bende bahanin yaptigi go00 pa80 pa800 demolarimiz var benim ve bestesi kendi tarziyla caldigi piyasa altyapilari ama artik paylasmam yok video cek gorelim yok g600 degil 2ritim 1ses editleyenler ustayim
diyo ama g600u tanimiyo

Gunceldır yorumları beklıyorum

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri