g600-demo-2

Cevap: g600-demo-2

g-600 le olması bana inandırıcı gelmedi.pa80 veya pa800 gibi bir alet kullanılmış.g-600 de böyle saund olsa ohooooo.üstadlar daha ii bilir tabii.bunların dışında demo hoşuma gitti.saygılar...

abi sana< bi pa80 dinleteyım pa800 tanımazsın ya siz bu işi bilmiyosunuz yada ben aptalım koskoca roland g600 yazısını görmüucek kadar değil ama benı yalancı duruma düşürüyorsunuz sürekli admın arkadaşlardan rica ediyorum paylaştığım bütün konuları kapatsın

istanbul kartal devizli dragos tesisatçı yaşar gelin görün pa80 ve g600 ü iki tane ses editleyen 3 tane ritim yazan kendini piyanist sanıyor ben anlamadımki bu işten bişey

Çok güzel bi sound bu ...Paylaşım için teşekkürler..

g-600 le olması bana inandırıcı gelmedi.pa80 veya pa800 gibi bir alet kullanılmış.g-600 de böyle saund olsa ohooooo.üstadlar daha ii bilir tabii.bunların dışında demo hoşuma gitti.saygılar...
hocam neden g600 ile olması size inandırıcı gelmedi veya neden pa80 veya 800 oldugunu düşünüyorsunuz.ben demoyu dinledim batı kit le yazılmış enstruman olarakta sadece yaylı kullanılmış bu saund zaten g600 de var yada benmi yanılıyorum

hocam neden g600 ile olması size inandırıcı gelmedi veya neden pa80 veya 800 oldugunu düşünüyorsunuz.ben demoyu dinledim batı kit le yazılmış enstruman olarakta sadece yaylı kullanılmış bu saund zaten g600 de var yada benmi yanılıyorum

ririm yazmak ses editlemek kolay bi olay değil sitedediki arkadaşlar genellıkle bir ritmi 2 saatte yazıyorlar bu demoların farkı şudur adamlar 1 ritmi yazmaları yarım gününü alıyor en ince detayına kaadar tek tek işliyolar bu yüzden kulağa iyi geliyor

oncelikle soz muzik cok guzel etkileyizi gelelim ritime ritim olsun ses olsun g 600e ait ritimde kullanılan Kit A 42 Dance Kit Yanlış hatırlamıyorsam Bunu İnkar Eden Varsa G 600 Almalarını Tavsiye Ediyorum Kolay Gelsin

Kardeşim Vars Devamını Bekliyorum Senden

paylaşım için tşk ler, gerisi beni ilgilendirmez....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri