- Enst.
- KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
arkadaşlar söz ve muziği çok sevdiğim arkadaşıma aittir g600 ile aranje edilmiştir Zippyshare.com - kydn-aşkımıza.mp3
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
tşkler kardeş salonlarda çıkan bi piyanist akardaşım okuyor pa800 kullanıyor şuanda g600le yapmıştı bu kaydıÇok güzel bi sound bu ...Paylaşım için teşekkürler..
hocam neden g600 ile olması size inandırıcı gelmedi veya neden pa80 veya 800 oldugunu düşünüyorsunuz.ben demoyu dinledim batı kit le yazılmış enstruman olarakta sadece yaylı kullanılmış bu saund zaten g600 de var yada benmi yanılıyorumg-600 le olması bana inandırıcı gelmedi.pa80 veya pa800 gibi bir alet kullanılmış.g-600 de böyle saund olsa ohooooo.üstadlar daha ii bilir tabii.bunların dışında demo hoşuma gitti.saygılar...
hocam neden g600 ile olması size inandırıcı gelmedi veya neden pa80 veya 800 oldugunu düşünüyorsunuz.ben demoyu dinledim batı kit le yazılmış enstruman olarakta sadece yaylı kullanılmış bu saund zaten g600 de var yada benmi yanılıyorum