En çok rezil olduğunuz anlar...

Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...

korg pa1x vardı gelin damat cd getirniş aynen giriş müziği ile aldım gelin damadı dans parçasına geçmek için anos yaptım ama cd yi ne hikmetse okumuyacağı tuttu gelin damadı 5 dk ayakta bıraktıktan sonra teknik bir sorunumuz olduğunu o nedenle gelin ve damadı yerlerine oturmasını söyledim daha sonra o parçayı dansa kaldırıp kaldığımız yerden devam ettim ama inanın atletim bile sırılsıklam oldu o bana ders oldu bir daha asla cd kullanmadım

Millet tepki göstermedi mi? Kim bilir hangi kıyı köşeden çıkarmışlardır o uyduruk CDyi.

evet haklısın fakat şimdi asla cd istemiyorum usb getiriyorlar onuda daha önce deniyorum ki aksaklık olmasın bir müzisyenin en çok piskolojik çöktüğü an on numara düğün çıkarmasına rağmen oynamayan milletin oynamak için değil de yemek ve pasta için geldiği düğünler çok zor oluyor halaydan tutun ankarası aklınıza ne gelirse çalıyorsunuz ama sahne boş işte o zaman ne yapacağınız şaşırıyorsunuz anne babayı çağırıyorsunuz gelmiyor gelin damat oturacaz diyor böyle kırık düğünler bizi en çok zorlayan düğünler oluyor ama bazı düğünler varki insanlar kapı gıcırtısına bile oynuyorlar sahne hınca hınc doluyor işte o da bize moral ve ödül oluyor

Geçen yıl çaldığım salonda ışıklar, sis makinesi vs. kontrolü hep idaredeydi. Bir şey olunca da millet gelip orkestradan rica ediyordu. Düğün sonunda yabancı müzik yapıyorduk bazen. Yabancı müzik bitti, millet dinlendi ama bizim flaşörler ve ışıklar hâlâ parıl parıldı :)

Siz siz olun ücretinizi peşin alın..ve tesisatlarınızı acil toplama eksersizleri yapın ne olur ne olmaz... Benim başıma geldi kavga çıkıyor bazen.

Siz siz olun ücretinizi peşin alın..ve tesisatlarınızı acil toplama eksersizleri yapın ne olur ne olmaz... Benim başıma geldi kavga çıkıyor bazen.

Bir defasında ben de sıkıntı yaşadım. Yer de söyleyeyim: Küçükyayla Köyü, Vize / KIRKLARELİ.

Gençleri düğün filan görmemiş hiç. Bu insanları mümkünse bu tip eğlencelerden uzak tutsunlar.

öncelikle herkese selamlar arkadaslar bir yerde sünnet dügününe gittim cihazlari kurdum ayarlar falan derken her sey hazir sünnet cocugunu bekliyoruz o arada davetliler yavas yavas salonu dolduruyor dügün sahibi bize bir seyler calin ufaktan ufaktan dedi tamam dedik sahneye ciktik parcanin müzigini caldim tam soliste giris verecem haydaaa org un sesleri karisti bir birine boxlardan acayip acayip sesler cikmaya basladi herkez bize bakiyor ne oldu ne oldu derken org u kapatip tekrar actim bir iki dakika caldim yine karisti ortalik bu arada davetliler bize bakiyor ne oldu diye sünnet dügününü yaptigim yere yakin arkadasim oturuyor onu aradim dedim durum kötü cabuk senin org u getir dedim sagolsun kapti geldi hemen cabuk cabuk kurdum ve dügünü bitirdik ama o anki rezil olusumuzu ömrümce unutamam:D

Abi hiç aldırmıyorum...
Hiç bir şey olmamış gibi işime devam ediyorum.
Sizlere de tavsiye ederim. Zaten profesyonellik bunu gerektirir diye düşünüyorum.
Herkese hatasız programlar dilerim.

solden parca okuyordum sonra transposeye çift basip sıfırlayıp reden baska bi parcaya gectim tam sarkiya girdim transpose dugmesi basmamiş solde kalmis anlayın gerisini artik :))

solden parca okuyordum sonra transposeye çift basip sıfırlayıp reden baska bi parcaya gectim tam sarkiya girdim transpose dugmesi basmamiş solde kalmis anlayın gerisini artik :))

Emin ol tek değilsin :)

Valla Ben Değilde Solistimin Bir Düğünde Hatta Salon Adıda Veriyim İstanbul Zümray Düğün Salonunda Konyalım Çalıyor Hey heeeeeeey Ve Son Nokta Piste Öküz Gibi Böğürerek Hapşuu Ve Sonrası Salon Kahkaha tufanı :D:D:D

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri