En çok rezil olduğunuz anlar...

Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...

ne rezillikler oldu valla ya ben yazmıştım zaten:D...

Geçen hafta pa800'ün sağ kısmındaki performance tuşunu açık unutmuşum.İkinci dans şarkısına geçerken ben ses değiştireyim dedim.Hooop çiftetelliye dönüverdi ritim :) İyi ki şarkıcı hanım kızımız hemen bitirdi dansı ;)

Kına gecesinde şarkı çalarkene org kilitlendi :D domatese döndüm :D

Bizim davulcu bir gün "damat bey gelin hanıma takısını takıyor diyeceğine,damat bey gelin hanıma takıyor,takmayanlar taksınlar" demişti.. :) ee kafa güzeldi biraz ama yapacak şey yok Allah'tan millet tepki vermedide kaynattık..

Ve PA80 ile en çok ritim kilitinden kaynaklı sorunlar yaşadım..Hareketli parçayla gelin damadı aldık dansa geçeceğiz ve ritim kilidi basılı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bizim davulcu bir gün "damat bey gelin hanıma takısını takıyor diyeceğine,damat bey gelin hanıma takıyor,takmayanlar taksınlar" demişti.. :) ee kafa güzeldi biraz ama yapacak şey yok Allah'tan millet tepki vermedide kaynattık..

Ve PA80 ile en çok ritim kilitinden kaynaklı sorunlar yaşadım..Hareketli parçayla gelin damadı aldık dansa geçeceğiz ve ritim kilidi basılı :)

Süper ya :) Bizim türkçenin azizliği derler hep ama yanlış. Türkçemizde birşey yok. Çok ARGO kullanan bir toplum olduğumuz için kafamız hep o tarafa gidiyor :D Ama büyük GAF etmiş üstelik düğünde :)

Bir keresinde dugunde ilk programda Ela gozlum ben bu elden gidersem caliyoruz bir iki cift kalkti dans ediyor :)
Gulmemek icin kendimizi zor tutuyoruz tabii :D

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri