- Web sitesi
- www.egitimaskina.com
- Enst.
- KORG pa800
Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...
Devam edelim.
Devam edelim.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
benim bir anım var .cennet .şarkısının ilk çıktığı zamanlar düğüne gittik bir arkadaşla beraber cennet i istemişler sen biliyormusun dedi biliyorum dedim o zaman sen söyle dedi tamam dedim . sonra şarkıya bir girdim şimdi .la. dan okuduğum şarkıyı o zaman .mi. yada .fa. ya almıştım yanlış olmasın sen bir gir şarkıya girişte bi şey yok tizden girdik ama nakarata bir geldim sesten bir cayırtı koptu ben kıpkırmızı kesildim terler boşaldı rezil oldum vallaha aman dikkat çalışmamıştım sonradan düzelttik işi sakın şarkıyı çalışmadan sahneye çıkmayın sağlıcakla kalın...
sanırım en kötüsü benim başıma geldi ya hiç unutmuyorum şuan 21 yaşındayım haziranda 22 olucam ve 20 yaşında bir kına gecesi olduğu haberi geldi ben çalıcakmışım anlaştık parada falan ama cihaz olarak klavye yani roland e 16 tr vardı 5 sene kullandım beni bilenler blir iyi öttürürdüm onu her neyse ben seyrantepede oturuyorum ve hep yokuştur tümsektir buralar klavyede arabanın bagafjında eğlence yerine geldik arabadan aldım kalveyi tesaistamı kurdum kalvyeyi çantadan çıakrdım bağlantılar yaptım başlıcam anam üstündeki piçbend içe çökmüş komple klavye tuşları içeri girmiş hiç bi tuş çalışmıyor klavyenin çoğu iç kasası vida yerleri kırıktı ikinciel almıştım 5 sene bndeydi kim bilir kaç senelikti yolda açılmış hep abi bana acil tornacida fala bul dedim millet beni bekliyor koca klavyeyi söktüm 5 dakkada hallettim topladım 4saatlik prgrammımı yaptım![]()
seneler 95-ya da 96 birköye düğüne gitmiştik epey geç kaldığımız için neyse traktör römorklarını bilirsiniz onun üzerinde çalıyoruz yerde böyle hafif meğilli 3-4 tane dans parçasından sonra oyun havalarına geçince solist ömer abim şarkının ritmine uyarak zıplamaya başladı tekerleklere de taş koymamışlar araba geri geri giderken ben yav insanlar niye hepsi yukarı doğru gidiyor diye içimden geçirmeden eski bir samanlığın içinde bulduk kendimizi org kolonlar anfi hepsi yerde ve tabi bizde yarım saat sonra tekrar başladık çalmaya benim kafaya kiremit düşmüştü org roland-e 56 tıydı o zamanlar onun üzerine düşmüşüm kiremitleri ben yemeseydim org yiyecekti