- Enst.
- Roland BK-5OR
Çok Değerli Hocalarım Abilerim,Ustalarım. ''5'' Yıldır Dinleyicilikten Sonra Son ''3'' Aydır ''Roland BK-5OR'' Kullanıcısıyım.Ne Kadar Dinlesemde Aklımda Ne Müzik Kalıyor Ne Melodi Nede Duygu.Nasıl Anlatim Birşey Çalmak İçin Ne Çalacaksam Hafif Tınısını Biryerden Duymam Lazım.Bu Şekilde Çalabiliyorum.Yada Klavye Başında Küçük Meyanlar Atarken Yakalıyorum Parçaları.Örnek Verim Bir Parça Belirliyorum Sabah Akşam Dinliyorum Anında Unutuyorum.Şöyle Bir Acayip Örnek Daha Vereyim.Dün Çaldığım Parçayı Bugün Unutuyorum.Ama Çalmasını Değil Parçayı Unutuyorum.Yani Şu Sorunu Aşsam Show Yapıcamda Bir Türlü Olmuyor.Şarkıların Nakaratlarını Hiç Unutmuyorum Çok İlginç Ama Diğer Kısımlarını Kafamı Kesseniz Aklıma Gelmiyor.Bu Seferde Klavye Üstündeki Çalışmalarım İlk Önce Doğaçlama Sonra Nakarat Şeklinde Çıkıyor.Bu Sorunmudur Yoksa Beceremicemmi Ben Bu İşi.Kulaklarım Çok İyidir O An Ne Dinlesem Anında Çalarım Ama Ertesi Gün Hangi Şarkıyı Çaldığımı Unutuyorum.Yardımlarınızı,Fikirlerinizi,Önerilerinizi Bekliyorum.Saygılar.