Dante TR genel tanıtım (Ramazan Kaynak)

Cevap: Dante TR genel tanıtım (Ramazan Kaynak)

Aleti set, ritim sattırır bu doğru.
Hiç bir alet yarım yamalak kör topal çıkmaz bu da doğru.
Cihaz Türkiye'ye gelip, satın alınıp, kutusundan çıkardığınızda sahne yapamayacağınız hiç bir eksik yok.
Çeşit olarak 1-2 çeşit vardır 3-5 çeşit vardır. 700 ritmin 300 ü 500ü türktür bu neyi değiştirir. Sayılara adetlere takılmayın.

Geçen biri atarlanmış kaç megabayt kit var seslerde kaç oktav örnek aldınız... Yeteri kadar alındı hacı amca napcan. Aleti alet yapacak eksiği aratmayacak şekilde alındı dizayn edildi tasarlandı bitirildi.

Çeşit mi lazım?

Buyurun Ramazan Kaynak
Buyurun Salim KARA
Buyurun Batuhan Dövüncü
Buyurun Kim ritim yazmak isterse teknik destek olarak arkasındayız.

Aletle birlikte bi PC software geliyor. Cubase ile ritim yazmasını göstereceğim meraklılarına isteyenlere. O pc yazılmıyla nasıl ritme çevirildiğini anlatacağım. Benim ritmimi beğen miyor musun? Buyur açık kaynak video çektim sana baka baka kendi ritmini yazabilirsin diyeceğim... Gerek org üzerinde, gerekse bilgisayarda...

hani can sıkıntısına vaktim boldu bi ritim yazayım dedim yazdım buyurun denir ya.

Batuhan'la benim canımız sıkılsa ritim yağmuruna tutarız aleti...

Destek, sonuna kadar destek.

Şahsi olarak konuşuyorum. İçimde yediğim kazıklardan doğan bir hırs var. Hani ömrünü adarsın da kendini paralarsın. Sonra bir bakarsın hiç bir şey yapmamış muamelesi görüp bi tarafa atılırsın.

Beni beni bi tarafa atanları, bi tarafa atacağım. Bu da ahtım olsun.

O yüzden, bir çalışma yaptık bir ekiple. Doğru ya da yanlış (ben yanlış yaptığımızı sanmıyorum)
TFT renkli doukunmatik ekran + mp3 çalar + ARM çekirdekli işlemci + 1 gigabit flashrom + D class amfi donanımlarını 2000 liranın altında sunlabliyorsa, bakın görün daha neler olacak...

Kalın sağlıcakla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

aleti set, ritim sattırır bu doğru.
Hiç bir alet yarım yamalak kör topal çıkmaz bu da doğru.
Cihaz türkiye'ye gelip, satın alınıp, kutusundan çıkardığınızda sahne yapamayacağınız hiç bir eksik yok.
çeşit olarak 1-2 çeşit vardır 3-5 çeşit vardır. 700 ritmin 300 ü 500ü türktür bu neyi değiştirir. Sayılara adetlere takılmayın.

Geçen biri atarlanmış kaç megabayt kit var seslerde kaç oktav örnek aldınız... Yeteri kadar alındı hacı amca napcan. Aleti alet yapacak eksiği aratmayacak şekilde alındı dizayn edildi tasarlandı bitirildi.

Alet kör değil, topal değil.

çeşit mi lazım?

Buyurun ramazan kaynak
buyurun salim kara
buyurun batuhan dövüncü
buyurun kim ritim yazmak isterse teknik destek olarak arkasındayız.

Aletle birlikte bi pc software geliyor. Cubase ile ritim yazmasını göstereceğim meraklılarına isteyenlere. O pc yazılmıyla nasıl ritme çevirildiğini anlatacağım. Benim ritmimi beğen miyor musun? Buyur açık kaynak video çektim sana baka baka kendi ritmini yazabilirsin diyeceğim... Gerek org üzerinde, gerekse bilgisayarda...

Hani can sıkıntısına vaktim boldu bi ritim yazayım dedim yazdım buyurun denir ya.

Batuhan'la benim canımız sıkılsa ritim yağmuruna tutarız aleti...

O yüzden kaç ritim kaç çeşit ritim kaç tane kit gibi boş sorular sormayın.

Destek, sonuna kadar destek.

şahsi olarak konuşuyorum. Içimde yediğim kazıklardan doğan bir hırs var. Hani ömrünü adarsın da kendini paralarsın. Sonra bir bakarsın hiç bir şey yapmamış muamelesi görüp bi tarafa atılırsın.

Beni beni bi tarafa atanları, bi tarafa atacağım. Bu da ahtım olsun.

O yüzden, bir çalışma yaptık bir ekiple. Doğru ya da yanlış (ben yanlış yaptığımızı sanmıyorum)
tft renkli doukunmatik ekran + mp3 çalar + arm çekirdekli işlemci + 1 gigabit flashrom + d class amfi donanımlarını 2000 liranın altında sunlabliyorsa, bakın görün daha neler olacak...

Kalın sağlıcakla...

yolunuz açık olsun hocam...

ben ıspartada aleti gördüm kullandım denedim arkadaşlar alet tesisatta pa 800 kadar olmasada o kadar var diye biilirim.bas acompaniler drums ve percusyonlar tane tane sanırım işlemciden kaynaklı pa 800den daha iyi.ve ses çıkış katı çok güçlü.hoparlörler pa 1x den kuvvetli 60 metrekarede sesi yeter.pilli çalışıyo ritim sonsuz yazılıyo her türlü efekt veriliyo menü korg gibi .mp3 çalıyo.ekran çok kuvvetli ve net tuş düğmeler renkli insanın gözünü alıyor.pa3x e orjinal set hazırlıyorum bu aletteki davulu daha önce hiç duymadım.Allahın izniyle bu aletede çalışmalarımız olucak. Çünki türk yapımı desteklememiz lazım bizim müzisyen arkadaşlarımızın çogu kösteklemek için çalışıyorlar .biz MARSİYAS MÜZİK olarak ritim ve ses performanları için sonuna kadar DANTE TR nin arkasındadır.bundan yıllar önce 8 ritimle çalıyorduk şimdi herşey var birazcık hazırcılıktan kurtulalım.Arkadaşlar gerçekten çok hoş bi cihaz. DANTE TR türkiyemize hayırlı ugurlu olsun.YEMEK YENMEDEN MÜZİK DİNLENMEDEN TADI OLMAZ BİZLEREDE ÇALMAK KALIYOR.saygılar

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.inşallah gönlünüzce olur.ben de tanıtımın daha detaylı olmasını isterdim.belki yeni bir çekim yapılacaktır bilmiyorum.mesela yaylılardan 3 ses var galiba. ankara yöresi ritim 1 tane çiftetelli 1 tane ben öyle gördüm.vahde görmedim(vardır muhakkak ben görmedim) 380 ritmin kaçı türk. 700 küsür sesin kaçı türk yani bazı şeyler benim kafamda net değil.ayrıca bir şeyi de öğrenmek istiyorum yeni eklenecek ritimler bk 5 gibi netten indirip usb atıp mı kullancaz yoksa güncellemelerle mi

Size kısaca anlatmaya çalışayım.
Cihaz üzerinde 140 küsür ritim var (Türkçe).
Şu an 400'den fazla arşivimizde bekleyen ritim var.
Ritimler aslında Midi dosyası halinde Master Data olarak duruyor.Bu ritimleri alıp bu Cihaza çevirmek değildir.
Bir de istek ritimler.
Bunlar bütün yörelerden not alınarak kayda geçirilip yapılacak.
Ister daha sonra USB Bellekten direkt okutabilirsiniz ister User Belleğe yükleyip oradan kullanabilirsiniz.
Bu Cihaz USB Bellekten okuduğu her şeyi çok hızlı işliyor.Hiç User Belleği meşgul etmenin bir anlamı yok.Tanıtım için inanın fazla vakit olmadı ve şu an bile alet Ramazan Kaynak ve Medeli Distribütörü olan Tuncay Özkul Türkiyenin neresindeler ben bile bilmiyorum ve karış karış dolaşıyorlar.
Bu adım tanıtım Videolarından daha etkili değil mi?
Döndüklerinde elbet daha derin anlatımı olan bir Video üzerinde çalışılabilir.
Lütfen bazı şeyleri de biraz zamana bırakın.
BU cihazı açıklayalı daha bir buçuk ay oldu ve Temmuz ayı içinde piyasada olacak inşallah.
Şu an Gemide ve yolda.
Beni en çok sevindiren şu ki,
Gelir düzeyi düşük olan arkadaşlarımızı 2. el hoşafı çıkmış aletlerden kurtulmasına yardımcı olacak bu alet.Bir de yedek parçası can yakmayacak.
Bu iki nokta benim için çok önemlidir.

Sayın Can BAŞAR bey cevabınız için çok teşekkür ederim.anlayışınız için teşekkürler.ben de çok heyecanlıyım. beni en az 1000-1200 TL kara geçirecek dante tr.ben ev kullanıcısıyım.ritim bolluğu benim için önemli ondan sormuştum.140 ve üstü diyorsunuz süperrr.

Dante Müzik Ailesine çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Can beyin dediği gibi hoşafı çıkmış hala 2000 tl civarı satılan orglardan kurtulacağız allaha şükür. Az kalsın or700, korg falan alacaktım. Dante Tr yi görünce vazgeçtim. İnşallah yeni ve birçok orgtan üstün özellikleri olan ve arkasındaki değerli destek ekibi bulunan bu orgu almak istiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum bizi bu sıfırı ve hoşaf 2. eli fahiş fiyatlı orglardan kurtardığınız için. Birde birşey eklemek istiyorum. Bazı arkadaşlar or700 ritmine benzemiş şuna benzemiş diye yorum yapmışlar. Bence çok iyi olmuş. Bütün orgların ritmine benzesin iyi olur. Sanki her orgun kendine has ritmi var. Bütün ritimler birbirine benzeyecek tabi. Önemli olan saundları.

ritimler ve saund sağlam ama sesler biraz basit tutulmuş sample atılamıyor bildiğim kadarıyla yani kullanıcıya kapalı neden böyle oldu bu aleti bizler yaptık neden böyle kullanıcıya kapalı yamahayamı özendiniz sizde yoksa

Şahsi olarak konuşuyorum. İçimde yediğim kazıklardan doğan bir hırs var. Hani ömrünü adarsın da kendini paralarsın. Sonra bir bakarsın hiç bir şey yapmamış muamelesi görüp bi tarafa atılırsın. Beni beni bi tarafa atanları' Alıntı:

evet alet güzel ama diyorum kimse alınmasın vede kızmasın tanıtım tatmin edici değil artı düz a 1000 deki taıtımı izlediniz sanırım siz bu aleti satmak istiyorsunuz eyvallah ben alıcam işleyicem ritimde vericem çünkü tecrübem var size sormak istiyorum ya yeni nesil ne yapacak bu tanıtım olmamış daha görsel olmalıydı bence elin adamı süsleye süsleye satıyor biz neden satmayalım bizim kafamız dahaçok çalışıyor üstüne basa basa yazıyorum kimse alınmasın saygılar

Keşke hayatında bir kez nokta ve virgül kullansan da bizler de mesajlarını anlasak...

SLM.Sayın marsiyas kardeşim yeterince bilgi vermiş kendisine teşekkür ediyorum.Dante tr ailesinin önemli kişilerinden olan salim kardeşimde yeterli bilgi vermiş onada teşekkür ediyorum.Aleti canlı canlı dinlemeden kimse karar vermesin.Çünkü çok emek harcandı.Defalarca aletin özellikleri sunuldu.Siz değerli müzisyen kardeşlerim den ricam.Sitedeki yazılanları dikkatli okursanız yeterince bilgi edineceksiniz arkadaşlar.Dante tr ailesi olaraktan biz sizin için elimizden geleni yapmaya çalışacağız saygılar.