- Enst.
- KORG PA800
Mrb trakya müzik ailesi ve üstadlarım.İçinden çıkamadığım bir sorunum var.Kafayı yemek üzereyim.Lütfen yardım edin.Ben a1000 kullanıyorum evimde amatör olarak.6 ay öncesine kadar xp yüklü masaüstü pc imde disket sürücüsü ile midi,pad,ses,ritim yükleyip orguma taktığımda görüyodu disketi.Masaüstünü satıp 3 ay önce notebook aldım.2 gün öncede MITSUMI diye japon malı harici usb disket sürücüsü aldım.Orgumda sağlam çalışan disketi çıkarıp bu disket sürücüye takıyorum disk biçimlendirilmelidir uyarısı veriyor ve biçimlendirirsem flopynin içerisine girebilliyorum.Bu işlemi yapıyorum.Nevale kopyalamayıda hiç takılmadan sorunsuz yapıyor kopyaladığını kotrol ediyorum ve daha sonra çıkarıp orguma taktığımda flopy kısmına geçtiğimde org ERROR DİSK uyarısı veriyor.Disketi orgta biçimlendirip pc ye takıyorum pc yine bu disk biçimlendirilmelidir diyor.Formatlama yaparken FAT ve 512byte ayırma boyutu seçili.İşletim sistemim win 7 bu arada.Nerede yanlışlık var anlayamıyorum.Çok saçma bir durum.Yardımlarınızı bekliyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: