Cevap: çok temiz A2000 v2 plus+EMO usb li
Hayırlı satışlar
2700 veriyorlar kardeş yok çekiyom alet bildiğin gibi değil![]()
Hayırlı satışlar
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
2700 veriyorlar kardeş yok çekiyom alet bildiğin gibi değil![]()
tşk kardeşim bende çok gülüyorum muhabbete![]()
2500 peşin 500 ü tavuk kırkımına alabilirim))))
hocam siz uzun zamandır A2000 arıyorsunuz bu en dogal hakkınız ama cihazını satmak isteyen bir arkadaşımıza karşı böyle tavır takınmanız hiçte hoş deyil buna hakkınız yok burası tavuk yumurlayanların sitesi deyil herkez sabahlara kadar çalışıp bu cihazlara sahip oluyor arkadaşın istediyi fiyat belli işinize geliyorsa alırsınız dalga geçer gibi fiyata müdahale etmeniz gerekmez benim A2000 nim olsa bu saatten sonra bir başkasına 2000 tl ye verir sana 2500 tl vermem
Biraz sakinBen de bayram_saz'ı 2-3 hafta önce açtığı 2500 lira a2000+usb istiyorum sıfır cihaz , konusundan itibaren diğer ilanlara yaptığı yorumlardan itibaren izliyorum. Ben bu süreç sonunda gelinen noktaya çok güldüm bence eğlenceli bir noktaya gelmiş olay
[/QUO
bende zaten konuya baktım tavuk pancar turşusu eylenceli olsun diye konuya müdahil oldum hocam şimdi şirin bu aleti 2500 peşin 500 senetle satarsa malı kim kullanacak
Biraz sakinBen de bayram_saz'ı 2-3 hafta önce açtığı 2500 lira a2000+usb istiyorum sıfır cihaz , konusundan itibaren diğer ilanlara yaptığı yorumlardan itibaren izliyorum. Ben bu süreç sonunda gelinen noktaya çok güldüm bence eğlenceli bir noktaya gelmiş olay
[/QUO
bende zaten konuya baktım tavuk pancar turşusu eylenceli olsun diye konuya müdahil oldum hocam şimdi şirin bu aleti 2500 peşin 500 senetle satarsa malı kim kullanacak
Bu iş oyuncu bonservisine döndü. Bende bonservisin %10'una talibim. 2500 liraya alır 3000'e satarsak 50 lira kâr benim![]()