çok temiz A2000 v2 plus+EMO usb li

• Konbuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 7K
Cevap: çok temiz A2000 v2 plus+EMO usb li

aletin garantisi devam etmektedir garantili arıza yaptırabilen varsa tüm arızalar kullanıcı kaynaklı olur genelde :)

2500 peşin 500 ü tavuk kırkımına alabilirim :)))))

pancar parasını dudukda o nasıl bişey öyle :)

ben şuana kadar arızalanan bütün malzemelerimi servisine yaptırdım.buna aldıgım sıfır araç,org,tv,laptop,tablet dahil.hiçbirindede en ufak bir sıkıntı yaşamadım.tabi laptobun üzerine yanlışlıkla bira döküp servisine göndermedim yada arabamın sag arkasını park esnasında duvara sürtüm diyede göndermedim evet bu yazdıklarım kullanıcı hatası ama mesela aracımın otomatik şanzımanında problem çıktı servise yaptırdım.garantisi bittiği halde direksiyon kutusundan ses geldi 5 kuruş vermeden gene yaptırdım.arkadaşlar türkiyede artık tüketici hakları diye bişey var hakkınızı sonuna kadar arayın.

ilgin için teşekkürler fakat hiçbir alet bugüne kadar durduğu yerde arıza çıkarmaz ya pıchbender kayar ya butonlar basmaz ya tuşlar basmaz ya alet kitlenir donar(korg serileri) hatalı set yüklemeler vs. ya aletin ekranı işlem yapmaz dokunmatik arıza giderde gider bu tür arızaları ben garanti kapsamında yaptırırım diyen varsa alet burada yaptırsın saygılar.

ilan güncel

ilan güncel

ilan güncel

sen bu orgu satamayacan 2500 peşine ben alıyımm

2700 veriyorlar kardeş yok çekiyom alet bildiğin gibi değil :)