çin malı pa 800 yorum...

onur001

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha psr a1000
Slm arkadaşlar yurt dışında satılan çin malı pa 800 hakkında ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi bekliyorum ....

Cevap: çin malı pa 800 yorum...

cin mali pa800 u bilmem ama birkac sefer cin mali telefon aldim hicbir ise yaramaz
bu yuzden siddetle hicbir sekilde cin mali ne olursa olsun tavsiye etmem parana yazik olur.onu alacagina en ucuz orginal korgu al daha cok isini gorur.

cin mali pa800 u bilmem ama birkac sefer cin mali telefon aldim hicbir ise yaramaz
bu yuzden siddetle hicbir sekilde cin mali ne olursa olsun tavsiye etmem parana yazik olur.onu alacagina en ucuz orginal korgu al daha cok isini gorur.

katılıyorum :cool: .Bence parana kıyıp orjinalini almalısın.

hmm teşekkürler arkadaşlar başka görüşleri olan varsa paylaşsın abim arabistanda 200 riyale bulmuş yani 1 500 tl ye alayımmmı almayımmı diye düşünüyorum saolun bilgiler için...

Kardeş korgun çakması olmaz. Korg ürünlerin replikası piyasada yoktur. Bütün satılan korglar orijinaldir ve aynı kalitedir.

onur kardeş bence sen önce bir göz doktoruna git sonra pa800 seri numarası yazan yerine iyie bak bakalım üretim yerini şimdiş daha iyi okursun pa800 çekemeyenler hemen cin malı

Made in Italy diyor.KORG Çin'de yaptıracak olsa daha ilk seriyi oradan getirtirdi.pa500 filan olmasın?Onu bilmiyorum.

Hepinize Teşekkür Ediyorum Maddi İmkanlar Doğrultusunda Hareket Edeceğim :)

Arkadaşlar PA-800 ler kesinlikle ÇİN malı ve üretimi değildir. PA-500 ler ÇİN üretimidir. PA-800 lerin içindeki Entegre, Direnç, Kondastör vb. parçalar ÇİN malı mıdır orası tartışılır çünkü en emin olduğumuz elektronik ürünlerde bile bu saydığım parçalar yok değil.

Son zamanlarda Arabistanda, Yemen de Kuveyt te, İran da, Irak ta gibi söylentiler artmaya başladı ben bundan son derece kuşkuluyum dikkat edin çarpılmayın. Bence bu işlerde dolandırıcılık oyunu var. Sakın olaki almak istediğiniz bir ürünü görmeden, çalmadan, teslim almadan herhangi bir sözde satıcıya ve ülkesine para çıkarmayın ve paranızdan olmayın. Malum onlarca parayı kazanmak pekte kolay değil hepimiz üç kuruş için mücadele ediyoruz. Kolay gelsin Saygılarımla,

valla bence al 1500 e 800 fiatı cok ii cin min bişi olmaz :)