çin malı pa 800 yorum...

Cevap: çin malı pa 800 yorum...

İtalyan malı olabilir ama fabrikasyon üretimi çinde üretiliyordur %90.

Farazi konuşmalarla ortamı sulandırmayalım lütfen. Ürün üzerinde "made in ... " ifadesi vardır. Buna menşei denir ve çok sıkı denetlenen gümrük kuralları ile belirlenir. Örnek çinde üretilen bir şey italya üzerinden gelse bile üzerinde "made in china" yazmak zorundadır. Pa800 klavyelerde "made in Italy" ibaresi bulunmaktadır.

Bilmediğimiz konularda konuşmaya bayılıyoruz maalesef.

pa800 ha çin ha italya ne fark eder ki? tamam alet iyi güzel eyw. ama malzeme kalitesi-sağlamlık berbat, az zorla ram yanar,pich bendi zorla bozulur,ekranı bi zorlansın ekran gitti-tozdan tuşlar basmaz.. abi bu klavyeyi stüdioda mı kullanacaz biz? zamanla swiçleride basmaz oluyor kırılıyor..

pa800 den sırf bu eksileri ve tesisattaki tonlarından dolayı vazgeçtim.. pa3x medellinin üretmiş olduğu bi klavye ama kesinlikle pa800 den gömlek gömlek üstün bi klavye

Arkadaşlar bu fiyatlar ülkelerin vergileriyle alakalı..maşallah bizim ülkemizde vergi alan ülkeler sıralamasında ikinci diye biliyorum..yurt dışında arabalar nasıl ucuzsa elektronik aletlerde böyle..suriyede mesela türkiyeyle aşağı yukarı aynı..ama ırakta en az 1000 TL fark eder..

arkadaşlar konuyu ; deli-kuyu-taş olayına benzettim. :)
konuyu açan arkadaşa da ayıp olmasın...

arkadaşlar öncelikle çin malı ile çakma malı karıştırmayalım......
Çünkü biraz saçma bir konu olmuş... kimi arkadaşlarımız ÇİN MALI anlıyor, kimileride ÇAKMA MALI anlıyor ona göre yorum yapıyorlar..keske soruyu soran arkadaşımız daha net şekilde sorsaydı.....

Bir markayı lisansı ile Çin'de üretimek ayrıdır.... = O ORJİNAL FASON ÜRÜNDÜR.....
Bir markanın kopyasını Çin'de yapmak başkadır = ODA ÇAKMA ÜRÜNDÜR...

ve bu zamana kadar hiç bir propesyonel roland ve korg orgunun çakmasını görmedim de duymadım da... ( oyuncak org lar hariç)...........

Çin malı diye bir şey yoktur. Korg klavyelerin replika ürünleri piayasada yoktur. Bütün ürünler korg kalitesinde standart üretilir.

BAZI ARKADAŞLARIMIZ ÖRNEKLERDE Kİ GİBİ BU KONUYU ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞLAR...VE ARTIK BU KONUYU KAPATALIM DİYORUM....

Moderatör tarafında düzenlendi: