bk 5or da RİTİMLERDEN memnunmuyuz ???

Cevap: bk 5or da RİTİMLERDEN memnunmuyuz ???

roland türkiye ve bk5 or kullanan müzisyen dostlarımız tarafından çok güzel ritim çalışmaları yapılabileceğini düşünüyorum .çünkü drum kitler ve aletin genel soundu bence çok iyi ve kaliteli .
fakat şöyle de bir durum var kendi tecrübeme dayanarak belirteyimki marka model fark etmeksizin bugün en güzel dediğiniz ritim en fazla 1 yada 2 ay sonra sizin için sıradan bir ritim haline gelir.çünkü müzik ve müzisyen kulagı sürekli tekrardan çabucak sıkılır .sürekli değişiklik arar bu müziğin doğasında olan çok doğal bir durum.

Takas etmek isteyen olursa pa 500 tr ile takas edebilirim. 05444551275

Katip üstadıma aynen katılıyorum. Bir düğünde kaç tane ritim kullanılıyorki zaten. Tüm ritimlerden ikişer adet olsa başımızdan aşar ama bir süre sonra değişik olsun çabasına yine düşülecek. Oysa yeni denen ritimlerde aynı ölçülerde aynı seslerle yapılacak...

Arkadaşlar merhaba,
Bu işe sıfırdan başlayacak birine BK-5 OR tavsiye edermisiniz?
Aklımda G600 yada i30 almak vardı fakat çok eski ve yorgun cihazlar. Alırsam son sahibi olurum büyük ihtimalle.
Tanıtımlarını gördüm ve bu orgu çok beğendim. Kullanımın kolaylığından bahsetmiş herkes. Sizce bu orgla bu işi ucundan kıyısından öğrenebilir miyim? Olmadı elden çıkarması kolay olur diye düşünüyorum. (Şu an aktif olarak düğünlerde çalışan bir hocam var. Korg PA 1x,2x ve 3x sahibi. 2 tanede öğrencisi var.Ben bu orgu alıp 3. öğrencisi olmayı düşünüyorum)
Roland Türkiye'nin bile foruma girip bizzat sorular ve sorunlar hakkında bilgi vermesi bu orgu ayrıcalıklı yaptı bile gözümde.
Roland Türkiye'ye benimde bir sorum olacak :
Birkaç sayfa önce 999 Euro olarak verdiğiniz fiyat tüm bayilerde geçerli değil. Mesela sahibinden.com'da 2200 TL taksitli fiyatı görünürken bazı bayileriniz nakit 2400 TL'den 1 TL aşağı olmaz diyorlar. Serbest piyasayı bu kadar serbest bırakmamanızı temenni ediyorum...

Herkese bol kazançlar...

Baştan sona her şekilde tavsiye ederim aleti hocam.Eğer maddiyatınız var ise bu paraya bu cihazın mudailiini bulamazsınız.Eğer bir de hocanız varsa çok daha hızlı ve kolay olur öğrenmeniz.Dediğiniz gibi roland tr hem sorulara hem sorunlara hemde isteklere cevap veriyor her daim.Bu anlayışının her daim sürmesinide temenni ediyoruz açıkçası.

saygılar..

"Bir ritimin yazılması ortalama 3 ile 5 gün sürüyor." demişsiniz roland türkiye. sadece amatör insanlar 5 günde ritim yazar. bir ritimin yazılması en fazla yarım/bir saati alır. aksi takdirde zaten yeteneksiz olduğunuz açığa çıkar ve ritimi tamamlayamazsınız. yeteneksiz arkadaşlar yüzünden kimse ritim beklemek zorunda değil.

ÖMERX kardeşimizde 10 15 ritim hazırlasaydı iyi olurdu çünkü yanlış hatırlamıyorsam ömerx de düğünlere çıkıyordu ne tür ritimlerin istendiğini canlı canlı görüyor çünkü ROLAND bayii bence ÖMERX de ritim yazdırması lazım mesela kurtlar vadisi ,apaçi roman tekno romanlarda olması lazım sadece bi tavsiye derim bu arada yanlış anlaşılmasın serkan türküm ve emonun ritimleride güzel her türlü program yapar.:)

Moderatör tarafında düzenlendi: