bk 5 4 tel fena fth

Cevap: bk 5 4 tel fena fth

saglam olmus :))

10 yıldır doğru dürüst düğünlerin haricinde org a elimi sürmüyordum bk-5 i alalı 3 hafta oldu hergün depoda 2-3 saat çalıyorum aleti hastalık oldu özlemişim beee rolandı en son 2002 yılında g 1000 vardı ogünden sonra yamaha ya geçtim en son bu yıl lanet olası pa 80 almak zorunda kaldım hepsi var bende şimdi ama roland baş ucu orgum oldu diğerlerini açmıyorum bile hele korg aman aman x10 çıkarsa almam ses on numara olmuş fatih ellerine sağlık

süper olmuş ellerine sağlık,seni tebrik ederim hakan

usta bu ne ya korg 3x te böyle ses yok ya walla ben satıp bk5 alcam

HE CANIIIIM HE CANIIIIIMMMM

ciğerine sağlık ... bu sese bi yaram içerden yapıştırsaydın daha sağlam olurdu ...

zurnalar felan nasıl .. varmı bi gelişme ... edi zurna yapıldımı :D

süper olmuş.kafam karıştı yine.saund çok canlı.mümkünse piyano ve sax ile demolar paylaşırsan daha ii anlayacam bu orgu.roland saund problemini(TR)atlatmış gibi....batı saund zaten çok ii rolandlarda...

elline yüreğine sağlık üstad çok güzel olmuş, bayıldım valla abarmıyayım ama 8-10 kez ar arda dinledim parçayı fevkalede olmuş... zaten roland hastasıyım bide böyle güzel aletler piyasaya girince eski günler geliyor aklıma. sanırım roland çağ atlamış bundan sonrada gerisi gelir gibime geliyor, sonunda düğünlerde piyanistin önünde artık roland orgunuda görebilicez.

bu roland mı? geçen yıl vazgeçmiştim roland tutkusundan yeniden geri mi dönecez ne :) oldukça başarılı...