bk 5 4 tel fena fth

Cevap: bk 5 4 tel fena fth

ooooo cok tesekkur ederım bırbırınden guzel yorumlarınız ıcın aletı baya bı cozdum.. ılerleyen zamanlarda performans ve rıtım ayarlarımı guzel kardeslerıme paylasıcam....selamlar..alet cok fena tavsıye ederım saund kalıtesı de tartısılmaz....fatih

Fatih kardeşim eline sağlık süper olmuş çabuk çözmüşsün aleti daha cumartesi verdik helal valla

hocam aldıgım gunden bugune her gun 4 saatlık uyku ıleyım...alet cok guzel olcak..sizlerede tsk edıyorum kısa surede bızlerı kavusturdunuz ıcın bu aletle...tutku ma selamlar... :) hyrlı ısler...

Bu güne kadar dinlediğim en iyi dört tellilerden bir tanesi..Sade,doğal,gereksiz gösteriş içermeyen bir rengi var..Teşekkürler elinize sağlık...

bu alette başarılı olacak bravo roland ta....)

Alıcam rolandsız olmuyor.Rolandı seviyorum acaba kaç mb sample yüklü alet de sesler kaliteli çıkıyor 32 mb vardır bence.

harika bir demo ve 4 telli.fatih hocam elina saglik.iste roland bk5 ve emo bu.

Benim klavyemde dün geldi ama daha inceleme fırsatı bulamadım. Bundan önceki klavyem EXR-46 idi onuda ses orgu olarak kullanmayı düşünüyorum. Roland benim gözümde her zaman bir numara olmuştur. EXR-46 ritim fakiri idi ama seslerini öyle bir otutturdumki herkes hayran oluyordu aletle kimse uğraşmadan ''kötü'' damgasını vurdular. Şimdi BK-5 piyasayı sallıyor ikinci eli 3500-4000 tl.lik aletlerle kıyaslanıyor yazıkki milletim nasıl kandırıldığını çok geç anlıyor. TEŞEKKÜRLER ROLAND ve EMEKTARLARI...

çok güzel bir ses olmuş hocam. bu klavyede iş var kanaatindeyim..

evet gerçekten çok güzel eline sağlık dostum harika.hangi sette bu yav