bildiri pa600

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar

pa600 QT modeli satista burda almanyada
ama birkac konu var onlari sizlere söylemek gerektigini düsündüm

bakin pa600 QT fiayti 1099 euro dur almanyada icinde cüneyt ertacin seti yoktur yani fabrika cikisi icinde türk ritimleri arap ritimleri karisik ritimler vardir yani cüneyt ertac ustanin seti extradan ISTERSENIZ ALABILIYORSUNUZ

simdi gelelim türkiyeye mutlaka size orgu satan bayi seti de ilave edip fiyat yükseltecek aslinda seti icine ilave etmemesi gerek bunlar sadece benim süpelerim
fiyati yüksek tutmak degilde yapilan setide mecbur etirip sizlere satmak olacagindan süpelendim nedenini demin dedigim gibi burda satistaki olan pa600 QT modelinde icinde cüneyt setide var denmiyor oysa 96 mb bos diyo

bilginize sunarim
saygilarimla

Cevap: bildiri pa600

uyarılarınız için çok teşekkürler hocam,ama bu sefer avuçlarını yalayacaklar,zaten şu anda korg tr nin konuya ilgisizliği sessiz kalması dediğiniz nedenlerden olabilir,cihaz hertarafta cayır cayır satışa başlamış ve fiyatı belli olmuşken Tr de ise duvardan ses geliyor bunlardan ses gelmiyor,demekki bunlar biz müzisyenlere bir güzellik düşünüyor ama bizimde yediğimiz kazıkların toplamı =(T.E.C.R.Ü.B.E ) yi geçte olsa öğrendiğimiz için ve artı piyasada şu an hala hazırda satılan x cihazın fiyatının dank diye 1000 tl düşmesi kıllanmamızı baya bir ölçüde arttırdı ve biz herşeyi beklemeye aldık o yüzden avuçlarını yalarlar ben alacak olanada mani olucam bu kesin ama fiyat denilenin üzerinde çıkarsa ha avrupadaki gibi olursa eyvallah zaten benim bildiğim Tr de bu tip klavyeler avrupaya göre biraz daha ucuz ve aynı fiyatta oluyor haa illada biz .....:eek: abi dedilermi bizde ......:eek:bekliycez be abi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihaz çıksın enaz 2ay bekleyin

bilgilendirme için teşekkür ederim ertan kardeşim benim anlamadıgım pa600 de 96 mg remin tamamı kullanıcıya açıkmı yoksa belirli bir bölümümü kullanıcıya açık eyer hal böyleyse üzerine set yükleyip öyle dagıtım yapacaklar bunu için harici ücret talep edecekler bu bi yerde anlaşılır bi durum ama 96 mg remin tamamı kullanıcıya açıksa ve
pa 600 örnek piyasada bulunan pa800 setleri kullana biliyorsan cüneyt ertacın setini mecbur kılmanın ne anlamı varki zaten piyasada yeteri kadar set var ama isteyen ücretini ödeyip alabilir bu normal ama korg italatçı firmanın bunu şart koşacagını ben zannetmiyorum konuyu açman iyi olmuş en azından bu konuda bir bilgilendirme olacaktır

nejati agbey zaten kesin bilmiyorum sadece süpelerim var

96 rem tamamiyla kulaniciya acik hocam bundan emin olabilirsiniz

burda pa600 qt modeli dün baze bayilerde satisa basladi icinde 96 mb rem bos olarak satiliyor sadece fabrika cikisi icinde bank lara türk persian arap ritim ve seslerle donatilmis öyle yaziyor ve isteyen sd karti alip lokalizer yapabilir diyor yani öyle anlasiliyor ki sd kart cüneyt set mesela exstradan satiliyor

ben zaten önceki videolarda pa800 setini canli olarak yükedigini sizlere gösterdim o konuda sorun yok o konuda rahat olun

ama türkiyedeki bayiler ne yapar onu bilmiyorum org satarken diyelim 1099 euro ve sizleri mejbur edipte arti 300 euro da sd kart icin derlerimi o düsündürücü?

insallah herkese esit davranilir nasil avrupadaki insanlara davraniliyorsa insallah türkiyedeki insanlarada ayni sekilde davranilir

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

şimdiye kadar orglar avrupandan ucuza satıldı türkiyede..ayrıca cünytin seti bence opsiyenel olucak...ram tamemen açık olucak kullanıcıya..ve bir daha diyorum bu aleti yabana atmayın...

Bir yorumda kullanılan kelimeler beni rahatsız etti.. Quote yapmıyorum, ama kullandığımız dile dikkat edelim bence arkadaşlar.. Daha düzgün kelimeler kullanarak her türlü mesajı tam anlamıyla yansıtabiliriz sanırım, değil mi?

Bir oneri ..Bulunmaz hint kumasi misali hemen atlamayin uc dort ay bekleyin..tok alici olursaniz hem ucuza alinir hemde iviri ziviri meydana cikar gonul rahatligi ile alirsiniz...

ertan bey bilgilendirdiniz için teşekkür ederiz sitede yazan arkadaşlara bende katılıyorum bundan sonra hep beraber hareket edecez müzisyen arkadaşlarlan gerekirse almayız olur yani dünyanın sonuda değil.

1750 tl ye aldığım gw8 i 1000 tl ye zor sattım arkadaşların söylediği gibi biraz bekleyip sona pa 600 karar vermek lazım sonuçta para veriyoruz ve memnun kalmadığımız zaman satmak zorunda kalıyoruz buda biz müzisyen arkadaşlar acısından maddi ve manevi sıkıntıya zokuyo ..onun için pa 600 alan arkadaşlar yorumlarını eksik etmesinler teşekkürler