bildiri pa600

Cevap: bildiri pa600

hele şükür artık son kullanıcı lar tecrube sahibi oldur

benim şahsi fikrim dir alet tr y geldihi zaman hemen atlıyan olucaktır illa ki

ben ce herkesin bunu okuması lazım

artık karar verilmeli ve ilk çıkan orgları almama lı belli bir süre sebebi ettiğimiz

zarar lar ziyanlar lar demekki bu aletler bu paralara da satılabiliyormuş

artık akıl lı olma zamanı ve bu şekilde tepki olduhu zaman tr deki satıcı lar da

fiyat art tıramazlar ?????

izliyelim görelim

Moderatör tarafında düzenlendi:

son kullanıcı lar derken anlyamadım hocam.

bizler son kullanı cılarız piyanist olarak

hele şükür artık son kullanıcı lar tecrube sahibi oldur

benim şahsi fikrim dir alet tr y geldihi zaman hemen atlıyan olucaktır illa ki

ben ce herkesin bunu okuması lazım

artık karar verilmeli ve ilk çıkan orgları almama lı belli bir süre sebebi ettiğimiz

zarar lar ziyanlar lar demekki bu aletler bu paralara da satılabiliyormuş

artık akıl lı olma zamanı ve bu şekilde tepki olduhu zaman tr deki satıcı lar da

fiyat art tıramazlar ?????

izliyelim görelim

Aynen ,işte budur cevap,ama ne yapmak lazım daha ortada org bile yokken yani kendimide aynı kefeye koymam gerekecek bizler bu orgu göklere çıkartmadıkmı ? aslında kabahatın büyüğüde bizde ama onların belirli bir taktikleri varsa bizimde olmalı,ben şahsen A2000 den bin tl lik kazık yiyen arkadaşlara çok üzüldüm inanın,bizimde aynı kazığı yemememiz lazım ama nasıl.

ustam benimde üzldügüm herkese esit davranilsin

ben 42 senedir almanyada yasiyorum türküm ama alman vatadasiyim
buralari avcum gibi biliyorum

orgum 2 gün gec geldigi icin 40 euro indirim ve özür dileme geldi bayilerden
herkese ayni sekilde davraniliyor
bu davranislari artik türkiyedede görmek cok istiyorum esitlik herkese olsun sadece almanlara avrupaya degil bu bizim bayilerin elinde olan bisey
yamaha a 2000 den örnek aldik zaten
sayet bildikleri gibi okurlarsa korg türkiye ozaman bizlerde sizin bildirdiginiz gibi akili olumamiz baliklama atlamamamiz gerek

piyasa da sadece korg pa600 yok rekabet cok

saygilarimla

ustalar

pa600 QT modeli satista burda almanyada
ama birkac konu var onlari sizlere söylemek gerektigini düsündüm

bakin pa600 QT fiayti 1099 euro dur almanyada icinde cüneyt ertacin seti yoktur yani fabrika cikisi icinde türk ritimleri arap ritimleri karisik ritimler vardir yani cüneyt ertac ustanin seti extradan ISTERSENIZ ALABILIYORSUNUZ

simdi gelelim türkiyeye mutlaka size orgu satan bayi seti de ilave edip fiyat yükseltecek aslinda seti icine ilave etmemesi gerek bunlar sadece benim süpelerim
fiyati yüksek tutmak degilde yapilan setide mecbur etirip sizlere satmak olacagindan süpelendim nedenini demin dedigim gibi burda satistaki olan pa600 QT modelinde icinde cüneyt setide var denmiyor oysa 96 mb bos diyo

bilginize sunarim
saygilarimla

ertan hocam keşke korg türkiye de sizin gibi bu konuya duyarlılık gösterse yani sizin duyarlılığınızın 10 da birini gösterse

aynen doğru artık herkez uyanıcak yeni çıkan bir orga b atlamıcak arkadaşlr

sonra yandi kumanova olmasın :)

katip ustam

öncelikle benim hakimda böyle düsünceniz icin cok tesekür ederim

burda abilerim kardeslerim ustalarim var bunlarda cok degerli insanlardir onlarin sayesinde bende cok konuda gerekse müziksel gerekse baska konu hakinda bilgi sahibi oldum burdan tekrardan herkese tesekürlerimi sunarim

maksadim herkes bilsin nekadara avrupada bu orglar satildigini en azindan ön bilgileri olsun herkes para sini kolay kazanmiyor hepimizin günlük hayatimizda sadece org yok evimiz aiylemiz v.s gibi hayatimizda önemli yasantimiz var madiye dayaniyor

bende cok sasirdim zaten korg türkiyenin bu konu hakinda hic bir bilgi vermemesine üzüldümde acikcasi yani sebei ne olabilirki?
onun icin tüm arkadaslarim duysunlar bu orglar burda bu sartlar altinda piyasaya sürülüp satiliyor

saygilarimla

işte bu yüzden bilgi paylaştıkça güzeldir tekrar tşk ler