benim korg pa600 QT geldi

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar benim sifaris etigim korg pa600 QT modeli geldi yarin gidip alacam suan is yerindeyim izin alamiyorum ama acelem yok zaten yarin sabah gidip alirim

bakalimnasil bisey....

Cevap: benim korg pa600 QT geldi

üstadım mutlaka olumlu ve olumsuz yorumlarını bekliyoruz çünkü bende alacağım için halen can elektronik (türkiye) stoklarında yok şubatı bekleyin diyorlar bundan dolayı bizi çok iyi yönlendirmen lazım alıp almamız konusunda.

hayirli olsun kardesim alet hakkinda deneyimlerini ve videolarini paylasirsan seviniriz

hocam öncelikle yeni aletiniz hayırlı uğurlu olsun.bende dahil birçok kişi bu klavyeyi merak ediyor ve internetten araştırıyor.sizin yapacağınız demolara ihtiyacımız var dört gözle bekliyoruz,iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

Hayırlı olsun yapacağınız yorumlar çok önemli :)

arkadaslar simdi telefonla görüstüm benim korg pa600QT daha gelmemis gelen korg pa600 onu ben istemiyorum
sizden özür dilerim bayiye gelen korg pa600 benim ismarladigim da korg pa600 ama QT oda 2 haftaya geliyormus

bende sevinmistim ne yapalim birazdaha bekleyeceiz

şubat yada mart ayı deniyordu ??? çıkmış demekki /:)

Sanki TÜRKİYE dünya ülkesi değil biz mars tarafında falan yaşayan bi kavimmişiz gibi davranıyorlar,Korg Pa600 QT sanırım arab, türk ve yunanlar için çıktı ama,nedense TÜRKİYE herzaman zurnanın son deliği oluyor,neresi ise bu zurnanın son deliği.