benim korg pa600 QT geldi

Cevap: benim korg pa600 QT geldi

evet ben almanyada kaliyorum fakat ben eminim ustalar türkiyeye subati bulmaz daha erken gelir

bence ocak ta türkiyedede olur benim pa600 QT 2 hafta sonra geliyormus biraz önce korg ana bayisinden bilgi edildim ötekini zaten ben istememistim korgpa600 hem o daha ucuz neyse bende dün sevinmistim.

arkadaslar gelince sizlere tabiki elimden geldigi kadar bilgi verecem veyada demo yolayacam

ben kesin bilmiyorum ama madem burda satislar yavas yavas basliyor sanirim türkiyedede 1 ay sonra satislara sunarlar.

saygilarima

korg pa3x ii ilk turkiyede satti korg ama pa600 durum degisti sepebini cok merak ediyom neden turkyede geciktiriyorlar ....?

Peki bu aletin ritm ses vs.. ne olacak yine pa80 pa800 pa2x pa1x setlerinimi kullanacağız yoksa EMO gibi ustalar set falan yapacakmı bu alete ben bunu merak ediyorum arkadaşlar
SAYGILAR..

Peki bu aletin ritm ses vs.. ne olacak yine pa80 pa800 pa2x pa1x setlerinimi kullanacağız yoksa EMO gibi ustalar set falan yapacakmı bu alete ben bunu merak ediyorum arkadaşlar
SAYGILAR..

alet pa800 setlerini direkt yükleyebiliyor tabiki pa80 pa60 ritimlerinide tek tek yükleyebiliyoruz ...

pa 800'ün Seslerini de yükliyebiliyormuyuz?

pa 800'ün Seslerini de yükliyebiliyormuyuz?

evet kardeşim ama set olarak yükleniyor yani dışardan sample almıyor set ile birlikte pa800 sample ses ve ritimlerinide yüklüyor alet ...

Cüneyt bey pa600 için sample sesler ve ritim hazırlıyordu ücretsiz olarak aletin üzerinde olacak.bence o setin tamamlanması bekleniyor...

hayırlı olsun kardeş

Orgu alıcak olan TL olarak mı Euro mu Yoksa dolar olarak mı aldı ? Fiyatı ne kadara geliyor Türkiye'ye ? Yurt dışından sipariş etsem ucuza gelir mi? yoksa Bayilere gelmesini mi bekliyim ?

Orgu alıcak olan TL olarak mı Euro mu Yoksa dolar olarak mı aldı ? Fiyatı ne kadara geliyor Türkiye'ye ? Yurt dışından sipariş etsem ucuza gelir mi? yoksa Bayilere gelmesini mi bekliyim ?

hocam pa600Qt'nin Türkiye fiyatı ortalama 1000 euro olacak deniliyor oda ortalama şimdiki kura göre 2300 tl yapıyor.Türkiye'de ocak-şubat aylarında çıkacak olması dolayısı ile yurtdışından bende getirtmeyi düşünmüştüm ama 350-400 euro kargo masrafı tutuyor ve garantisi burada geçmiyor yani çok zarar ediyoruz...yapacağımız tek şey beklemek...

Moderatör tarafında düzenlendi: