bedava sms kendi numaranızdan 4 adet.

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 2K
Cevap: bedava sms kendi numaranızdan 4 adet.

Bundan 8 yıl kadar önce buna benzer bir alan bulmuştum ve günde 15 tane ücretsiz e-mail gönderilebiliyordu sanırım buda onun gibi bir olay eğer düşündüğümüz gibi ise 4 SMS de olsa kar kardır bunada şükür demek lazım. Abonelik getektirmediği bildirilmiş gene de bir terslik yaşayan arkadaşımız olursa haber verirse çok seviniriz paylaşımınız için sonsuz teşekkürler. Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

herşey türkçe koşullar ingilizce :) bence günde 4 sms bedava gönderiliyor fakat sitenin size gönderdiği her mesaj biyerlerimize monte ediliyor :) hiç gerek yok bence bu tür şeylere..

biraz daha çözdüm... 1 kereye mahsus 4 sms atabiliyorsunuz kendi numaranızdan.. referans linkinide verince krediniz artıyor sms için.. tabiiki para verip kimse yükleme yapmaz ama bir sefere mahsus kayıt olup 4 sms de işe yarar değilmi :)

valla euro yazılarını görünce kaçtııımmm.:D:D:D

Timur tel nolarını piyasaya yaymasınlar :eek: Bilirsin belki bi zamanalar mail adresleri
satılıyordu.

Timur tel nolarını piyasaya yaymasınlar :eek: Bilirsin belki bi zamanalar mail adresleri
satılıyordu.

haklısın fakat gecenin 1 vakti kontorunuz kalmadığında kendi numaranızdan acil sms atmak için ideal üyelik sözleşmesinede bakmak lazm haklar gizlimi bakalım :)

benim her yöne sms im :p

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri