Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: Asıl Mesleğiniz Nedir?

endustriyel otomasyon teknıkerıyım
muzıkle ugrasmaya kucukken oyucak orglarla baslamıstık ))
sımdıde gecen senelerde E 70 ile yavastan ugraşmaya devam kararı aldık
akşamları en ıyı stres attıgım çareler orglarımdır )
senede 10 15 dugune yapıyorum pek vazgececek gıbıde gozukmuyorum buradakı dostlarım benı cok ıyı anlar
muzıkle kalın

makine tasarımsıcıyım . firmada tasarım sorumlusu ve yönetimdeyim. müziksiz hiçbişeyin tadı yok.

Bir kamu kuruluşunda müfettiş olarak görev yapıyorum.Şu an eğitim alıyorum.Ancak bambaşka bir dünya..

muhasebeeeeeeeee

Bir grup şirketinde bilgi işlem uzmanı olarak çalışıyorum. Müzik benim en kıymetli hobim, bir beşiktaştan bir de müzikten vazgeçemiyorum :)

İstanbulda bi özel hastanede hemşireyim severek yapiyorm bu işi şimdilik programlara cikmiyorum ama ilerde inşallah oda olacak

Medikal ( Tıbbi malzeme ) Orgu evde çalıyorum. 11 yaşından beri kopamadım. Ama ustaların işine karışıp onların ekmeğine'de mani olmuyorum. herhangi bir yere düğüne vs. gitmiyorum.

İnşaatta ameleyim . akşamları Otel de piyanistlik yapiyorum

Polisim Allahın izini ile emekliliğimi doldurdum. Oğlumun okulu sebebine 1 yıl fazla çalışmak zorundayım. 2007 yılında kalp krizi geçirdim by-pass oldum. 5 tane boru değişti. şiir yazarım. yıllardır elekrobağlama çalıyordum. ama 2006 yılında klavyeye başladım. dinlenmek için iyi bir terapi entromanlar bence. hemen hemen bütün klavyelerin parça değişimini ve tamiratını yaparım. bu da benim zevkim. üstelik ücrette almam. bu konuda birbirimize borcumuz olduğunu düşünüyorum. bu işlerden çok ekmek parası kazanan kardeşimiz var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bizde birbirimizle yardımlaşalım. ''BİR İNSAN KAZANMAK BİR ÖMÜR ALIR, KAYBETMEKSE BAZEN BİR HAREKET BAZEN İKİ KELİME.'' ömür kısa...... ALLAHA EMANET OLUNUZ...

Yorumlar için teşekkür ediyorum

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri