Artık Ben de Tyros4 'lüyüm.

Cevap: Artık Ben de Tyros4 'lüyüm.

hayırlı olsun kardesim yakısır or700 v2 unutma yeter:):):)

salim hocam tyros3 ile tyros4 arasında çok fark varmı.bir arkadaşım tyros3 ünü 2000 euroya veriyor alayımmı sence.yoksa tyros4 ün ikinci elinimi bekliyeyim.saygılar

fark çok ama teknik açıdan. Ama tyros3 hala yabana atılabilcek bi alet deil.

olcek okadar salim hayırlı uğurlu olsun kardeşim bol kazan bol setler ::D:D

Hayırlı olsun Salim mümkünse demo filan gönderme :eek: isteyen arkadaşlara özelden gönder dayanamayıp dinliyoruz sonra or700'e pek iyi gözle bakmıyorum:D:D

Allah bol kazançlar nasip etsin..

öncelikle hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum...
bi sorum olacak
tyros 2-3-4 kaç mb ile kaç dakikada açılıyor
sorumun sebebi tyros serisinden bi org yada korg serisinden bi org alacagım suan or700v2 kullanıyorum memlunum sadece dügün çalıyorum kafe bar gazino fln çalmıyorum tyros 2 demolarını dinledim birde 4 ü 4 kaset gibi neyse açılma sürelerini söylerseniz size zahmet alırsak programda dayak yemeyiz :) ona göre alırız...

ben Tyros2 kullanıyorum çok güzel bir cihaz her yönüyle.bazı arkadaşlar kötülesede Tyros2 başka bir dünya.Tyros3 veya 4 alırsanız artı özellikler bulacaksınız...size tyros3 öneririm. bütçeniz müsaitse Tyros4 alın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayırlı uğurlu olsun gûle güle kullan şunu mantığım almıyo 8 9 milyarlık bi orga kıyıpta nasıl duğun salonuna çıkarıyosunuz stüdyo yada bir sanatçı arkası olsa neyse

:) zevkler ve renkler diyelim :)

ŞÖYLE BISEY SÖYLÜYİM BUNU 10 YılLIK BİR PİYANİST DİNLEYİCİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM BENCE TÜRK MÜZİĞİNDE ENİYİ CİHAZLAR KORG PA55TR PA80 PA500TR PA1X Ve PA2X BU SADCE KENDİ FİKRİM Bİ GERÇEK DAHA VAR İSTANBULDA 100E YAKIN PIYANİST ARKADASIM VAR 48 İ PA80 20SI Pa800 30u YaMAHA TYRS 2 Ve 3 KULLANIYO BEN ORGLAR KONUSUNDA TAKINTILIYIM UFAK BI ARAŞTIRMA YAPTIM ISTEMDN KIMSEYI KIRMAK ISTEMEM AFFINIZA SIGINIYORUM...