Artık Ben de Tyros4 'lüyüm.

Cevap: Artık Ben de Tyros4 'lüyüm.

Hayırlı olsun güle güle kullanın üstadım.
Sizin elinizde Tyros 4 bir başka güzel olur.
Demolarınızdan paylaşma fırsatı bulursanız bizleri sevindirirsiniz.

Bu yamahanın annesiyle tanışma zamanı geldi sanırım......
Bırak sen koskoca Yamaha fabrikasını,şirketini,,,,,ben şahsen 1 bayisi bile olsam,,senin gibi değerli bir kardeşimden mutlaka yararlanırdım....Umarım önün açılır artık da senin değerin biraz anlaşılır.....

hayırlı olsun salim bol kazançlar

hayırlı olsun hocam.. bnde gerçekten size hediye edilmesi gerektiği düşünüyorum.. diyarbakırda bi taşkın abi var ketron kullanıyor sanırım ritim ses falan bayağı uğraşıyodu senin kadar olmasa da ketron sx3000 çıktığı ilk yıl hediye ettiler.. ketronun fabrika çıkışlı orglarda da taşkın set yüklüydü tekrar hayırlı olsun :)

frden slmlar ee salim aldin bmw x6 artik kim tutar seni hadi hayirlisi valla senin hakkin aslinda heiye edilmesi firma tarafindan ama yamaha zaten her konuda yetersiz hareketlerine devam ediyo tr de e hal boyle olunca normal ama herseyin guzeli alin terinle aldigin bence iki gun sonra laf olur artik org hediye ettik derler boylesi guzel allah bol kazanc versin

kardesim gule gule kullan hayırlı olsun sana en guzelı yakısır
bıraz aletten bahsedersen biraz ince ayrıntılı alet neler yapıyor varsa demoda olur kısa kısa
simdıden tesekkurler
saygılar

yeni aletin hayırlı olsun bol kazançlar ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayırlı olsun üstad :D bize de nasip etsin inşallah Bir T4 bir PA3x :)

hayırlı olsun salim.demolarıda bir paylaş da şu aletin ne olduğunu bi görsünler. t2 den sonra t4 alabilmeyi çok isterdim ama durumları bi ayarlıyım inşaalah...

salim hocam tyros3 ile tyros4 arasında çok fark varmı.bir arkadaşım tyros3 ünü 2000 euroya veriyor alayımmı sence.yoksa tyros4 ün ikinci elinimi bekliyeyim.saygılar