Artık Ben de Tyros4 'lüyüm.

Cevap: Artık Ben de Tyros4 'lüyüm.

hayırlı olsun müdürüm.. allah t5 nasip etsin :)

Hayırlısı kardeş,,iyi günlerde kullanırsın inşallah ve bol bereketli kazançlar sağlarsın...
Bu arada niye birkaç demo yayınlamıyorsun?????????.....::)))

Yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun...Yamaha marka ritimbakslı orglarda referans kabul edilen size T4 ün ilk çıktığında ithalatçı tarafından hediye edilmemesi tuhafıma gitti...

Mustafa abicim ithalatçı firma başka aşklar peşinde :D Ki, ben artık koyu yamaha gönüllüsü değilim. Azıcık aşım ağrısız başım oynayacağım bundan sonra.

salim hocam ben tyros 2 kullandım.tyros 4 nekadar daha iyi diyebilirsiniz yüzde üzerinden.saygılar

Benim, Tyros serisinden en sevmediğim model Tyros2dir. Yavaş, çoğu işlem sınırlı ve keskin köşeleri olduğundn çabuk yıpranıyor. Tyrosla, T3 ya da T4 sayesinde tanışın derim.

hayırlı olsun müdürüm.. allah t5 nasip etsin :)

amin abi cümlemize :)

Hayırlısı kardeş,,iyi günlerde kullanırsın inşallah ve bol bereketli kazançlar sağlarsın...
Bu arada niye birkaç demo yayınlamıyorsun?????????.....::)))

Allah razı olsun Ercüment abi. Herşey senin sayende :)Demo konusuna gelince yeni şeyler yapmak istiyorum. Taze şeyler. Duyulmayan bilinmeyen şeyler. İşte ozaman demo yapıp koyarım siteye :)

salim abi hayırlısı olsun adına cok sevindim. :) güle güle kullan. Allah tüm olmayanlara ve banada nasip etsin inşallah. gerci ben tyros 3 e razıyım :))))

salim hocam 6binlira kredi çekeceğim bu paraya 2.el tyros 4 alabilirmiyiz.teşekkürler

salim hocam 6binlira kredi çekeceğim bu paraya 2.el tyros 4 alabilirmiyiz.teşekkürler

vallahi bilmem ki t4 ikinci el var mı ya da varsa piyasası nedir bilmiyorum.

hayırlı olsun dr.

Yepyeni tyros4 ü düğüne mi çıkarttın?Allah taş eder valla...:D:D:D
Hayırlı olsun...:)

Ch.

Hayırlı uğurlu olsun Salim iyi günlerde kullan.

Hayırlı olsun Gerçekten yakışır kardeşime üstadıma ...Bol keyifli kazançlı programlar nasip olsun her zaman...Alet senin elinde de bir başka olur hani...Selamlar...