arkadaşlar okursanız sevinirim

ketron55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketronxd9-ketronx1
benim 8 yaşında kızım var piano kursuna gidiyor hassasiyeti olan bir org arıyorum kızım öğrenene kadar ucuz yollu elinde olanlar yazarsa sevinirim

Cevap: arkadaşlar okursanız sevinirim

Elimde bitane casio nun bitane orgu var 150tl ye gönderiyim sana benim güvenlik amiri olarak çalıştığım sitede bi arkadaşın orgu 0530 245 83 21 numaram abi

slm kardeşim aradım ulaşamadım tuşesipiyanoya uygun olmalı hassasiyet varmı klavyede acaba

Elimde ilk gün ki kadar temiz Roland E70 var ..Satmak için yazmıyorum ama tavsiye amaçlı şunu söyleyebilirimki tam isteğinize göre bir klavye bence..Tuş hassasiyetinin yanı sıra piyano sesi ile mükemmel..Halen bir müzik icra ederken piyano sesini pa500tr den değil;ben o aletten çalarım..Saygılarımla

a300 tr de de tek tuş piyano özelliği ve tuş hassasiyeti ve pedal bağlantı soketi mevcut hem şimdi hemde uzun yıllar kullanılabilirliğini yitirmeyecek cihaz. benimde 8 yaşında kızım var ona çok uğraştım ama okul dersler filan derken derken zaman yetirmediğimden sattım. keşke 1 ay önce söleseydin para pul önemli bile değil yeğenimize hediyemiz olurdu.klasik piyano üzerine yetişecekse kesinlikle yamaha tavsiye ederim...ama maksat sırf eli kırılsın piyanoya yeni başladı diyorsan hiç uğraşma 90-100 liraya jwin yada piyano oyuncak tarzı klavyeler var eli kırılınca ve yeteneği varsa zevk alacağı kaliteli bişey alırsın. bu aşamada sıkılır veya yeteğeni olmadığını düşünürsen fazla para harcamamış da olursun.hemde hemşeriymişiz...herkes elimde şu var bu var yazmış ayıp etmiş 8 yaşında hevesli yeğenimize hediye edecek abileri amcaları yokmuş yani forum da

Elimde şu var bu var diye yazar iken sayın cptdeniz beni kastetmiş iseniz ben Roland E70 imi ikinci cihaz olarak sürekli kullanıyorum.Klavye sehpasının üst katında Pa500TR alt katında ise E70 ...Konuyu açan arkadaşa sanki insanlardan beklentisi varmış gibi bir hava yaratarak bence asıl siz ayıp etmişsiniz.Bizim fikirimizi sunmakla ayıp ettiğimizi düşünmüyorum en azından kendi adıma...Ama siz genelleme yapıp 2 kişinin klavyesini tavsiye ettiği bir konuda herkes derseniz üzerime alınmak tabiki benim en doğal hakkım..Söylemleriniz kırıcı olmasın derim...Saygılar

Casio ctk 3200 tavsiye ederim. Hem tuş hassasiyeti var, hem tuşları tam piyano tuşu görünümlü. Yenisi bile 350-400 civarında. Fiyat - performans oranı iyi bence.

Alın kızınızı, müzikevlerindeki teşhir aletlerini bir inceleyin bence.

Casio benim olsa gönderirdim 3 e 5 bakmazdım bizim müdür cimri bana ver dedim vermedi

arkadaşlar hepinize teşekürler ben klavyenin hakkı neyse vereceğim sadece kızım öğrenene kadar idare edecek bir klavye arıyorum satan arkadaşlar fiatınıda yazarsa sevinirim