arkadaşlar okursanız sevinirim

Cevap: arkadaşlar okursanız sevinirim

piano kursuna giden kızınıza neden org almaya çalışıyorsunuz ki?
Bence bu aldığı piano eğitimi açısından büyük bir hata olur.
benim kızım da piano eğitimi alıyor 6,5 yaşında...
kendisine digital piano almayı düşünüyorum, zira org klavyesinin alacağı eğitime zararı olacaktır ki zaten eğitmeni de aynı fikirde...
evde klavyeler olduğunu duyar duymaz kullnamayı yasak etmişti...

Ch.

eğitmeni tuşhassasiyeti olan bir klavye olur dedi

eğitmeni tuşhassasiyeti olan bir klavye olur dedi

bence yanlış söylemiş hocam, piano eğitimi alan, veren arkadaşlar var forumda mesela @coşkun1982 gibi...
bence fikir danışmanızda fayda var diye düşünüyorum...

Ch.

teşekkürler kardeşim

Elimde şu var bu var diye yazar iken sayın cptdeniz beni kastetmiş iseniz ben Roland E70 imi ikinci cihaz olarak sürekli kullanıyorum.Klavye sehpasının üst katında Pa500TR alt katında ise E70 ...Konuyu açan arkadaşa sanki insanlardan beklentisi varmış gibi bir hava yaratarak bence asıl siz ayıp etmişsiniz.Bizim fikirimizi sunmakla ayıp ettiğimizi düşünmüyorum en azından kendi adıma...Ama siz genelleme yapıp 2 kişinin klavyesini tavsiye ettiği bir konuda herkes derseniz üzerime alınmak tabiki benim en doğal hakkım..Söylemleriniz kırıcı olmasın derim...Saygılar
ben onları söylerken sizi veya başka bir kişiyi bizzat işaret ederek söylemedim. bu konuda bence biraz fazla alınganlık gösteriyorsunuz ama yinede istemeden kırıcı olduysam veya yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın tekrar ediyorum bizzat sizi kastederek söylenen bi şey değildir.konuyu açan arkadaşıda bu şekilde itham etmek yanlış olur netice irtibarı ile konu kendi evladınız ise gerisi teferruattır gerekirse ceket satılır evladımızın istekleri karşılanmaya çalışır. konuyu daha fazla başka istenmeyen noktalara çekmeye veya polemik konusu yaratmaya gerek yok böyle bir amaçımda zinhar yoktur. sadece konuyu okuduğumda ilk aklımdan geçeni yazdım şayet yakınımda çevremde bir arkadaşım bana aynısını söylemiş olsaydı 1 ay önce elimde atıl olan a300tr v2 yi sorgusuz sualsiz verirdim özellikle ATIL diyorum. umarım tekrar yanlış anlaşılacak birşey söylememişimdir. herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar dilerim..

ben onları söylerken sizi veya başka bir kişiyi bizzat işaret ederek söylemedim. bu konuda bence biraz fazla alınganlık gösteriyorsunuz ama yinede istemeden kırıcı olduysam veya yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın tekrar ediyorum bizzat sizi kastederek söylenen bi şey değildir.konuyu açan arkadaşıda bu şekilde itham etmek yanlış olur netice irtibarı ile konu kendi evladınız ise gerisi teferruattır gerekirse ceket satılır evladımızın istekleri karşılanmaya çalışır. konuyu daha fazla başka istenmeyen noktalara çekmeye veya polemik konusu yaratmaya gerek yok böyle bir amaçımda zinhar yoktur. sadece konuyu okuduğumda ilk aklımdan geçeni yazdım şayet yakınımda çevremde bir arkadaşım bana aynısını söylemiş olsaydı 1 ay önce elimde atıl olan a300tr v2 yi sorgusuz sualsiz verirdim özellikle ATIL diyorum. umarım tekrar yanlış anlaşılacak birşey söylememişimdir. herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar dilerim..

Açıklama yaptığınız için ben teşekkür ederim.Tabiki amacımız kötü bir forum yaratmak değil lakin bazen eksik cümleler inanın yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebiliyor.Asıl sizler kusura bakmayın.Polemik yaratmadan biz buna bir nokta koyalım :) Burada neticede bizler bir aile gibiyiz hatta ve hatta gibisi fazla...İyi akşamlar dilerim..Saygılarımla...

hemşo en güzeli tecnis kn 800 grand pianoları harikadır ama nerde bulacaksın ilk düğüne onla gidiyorduk mükemmeldir piano sesleri lakin piyasada bulunması çok zor bulabilirsen al derim

saolasın hemşo araştırıyorum şimdilik kendi klavyemde çalıştırıyorum

konu kapanabilir