Arif-Yıkıla Yıkıla (2) Demo

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40
Arkadaşlar geçen arkadaşımın yaptığı altyapıyı paylaşmıştım.Aynı altyapı üstüne bende okudum.Daha önceden de bu parçaya demo yapmıştım ama bu altyapı daha kaliteli olduğu için bunuda değerlendiriyim,beğenilerinize sunayım dedim ;)

Yorumlarınızı bekliyorum.

Zippyshare.com - Arif-Yıkıla Yıkıla.mp3

Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Arif-Yıkıla Yıkıla (2) Demo

teşekkürler arif altyapı da güzel yorumunda güzel olmuş güzel okumuşsun,

Ağzına sağlık arifim pa800 ü aldım mp3 board şuanda hocada kendimize ait bi set dùzenliyo 10 yıl boyunca altyapı demo dinledim bana uzay mekiği gibi geldi çok karışık ve zormuş şimdi daha iyi anlıyorum 1 demo hazırlamanın nekadar zor olduğunu pes etmek yok günde 10saat nobet tutuyorum 6saat uyuyorum 6saat orgun başındayım

Ağzına sağlık arifim pa800 ü aldım mp3 board şuanda hocada kendimize ait bi set dùzenliyo 10 yıl boyunca altyapı demo dinledim bana uzay mekiği gibi geldi çok karışık ve zormuş şimdi daha iyi anlıyorum 1 demo hazırlamanın nekadar zor olduğunu pes etmek yok günde 10saat nobet tutuyorum 6saat uyuyorum 6saat orgun başındayım

Hayırlı olsun kardeş,umarım para kazanmakta nasip olur.Başarılar.

arifim harikasin kardesim cok begendim.
biraz daha diyafram kullan ;)

azina salik kardesimmm cok guzel

Tşk ler arif maddi olarak dusunmedim ufak şeylerden mutlu olan biriyim guvenlık amırı olarak çalışıyorum düzenli bi işim kendime ait bi evim mutlu bir yuvam var müzik konusunda hırs çocukluk hayalim kendime dostlarıma çalsam benim için bir mutluluk ...

Buda on numara paylaşım için teşekkürler.