Arif-Yıkıla Yıkıla (2) Demo

Cevap: Arif-Yıkıla Yıkıla (2) Demo

Eline Sağlık Güzel Olmuş Arkadaşım Yalnız Şarkıyı İnce Bir Müzik İle Okutsan Demon İçin Değil Bu Yazdığım Enstrumantal Müziğin İçin Dahada Hoş Olacaktır Normal Enstrumantallara Bir Bakarsan Dediğimi Anlarsın
DEMO yu Çok Güzel Okumuşsun Tebrıkler

Moderatör tarafında düzenlendi:

sitemizin kadife sesli bülbülü ariifff... muhteşem olmuş kardeşim.. tebrikler ama devamını beklerim.

emeklerine sağlık arif.her zamanki gibi çok güzel olmuş.tebrikler.

sitemizin kadife sesli bülbülü ariifff... muhteşem olmuş kardeşim.. tebrikler ama devamını beklerim.

:D üstadım ne adamsın yaa... eylülde bodruma gelirsem sizin tükkanda öterim biraz :D

Eline Sağlık Güzel Olmuş Arkadaşım Yalnız Şarkıyı İnce Bir Müzik İle Okutsan Demon İçin Değil Bu Yazdığım Enstrumantal Müziğin İçin Dahada Hoş Olacaktır Normal Enstrumantallara Bir Bakarsan Dediğimi Anlarsın
DEMO yu Çok Güzel Okumuşsun Tebrıkler

Üstadım değerli yorumun için teşekkür ederim,fekat parçayı ben çalmadım arkadaşım çaldığı için bende üzerine okudum sadece ;)

Güzel bir çalışma olmuş Arif, helal ;)

tebrikler sahane olmus basarilar diler im
saygilar

Güzel okumuşsun arif sesine hakimsin güzel yorumluyosun bikaç sorum olucak eğitim aldınmı biyerlerde sahne aliyomusun a300v2 kullanıyosun piyanistmi yoksa solistmisin

Güzel okumuşsun arif sesine hakimsin güzel yorumluyosun bikaç sorum olucak eğitim aldınmı biyerlerde sahne aliyomusun a300v2 kullanıyosun piyanistmi yoksa solistmisin

Hayır üstadım eğitim almadım,bi yerlerde sahnede almıyoum a300 tr v2 kullanıyorum ama evde piyanist değilim...Müzik benim en büyük hobim ses ve müzik konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.10 yaşımdan beri müzikle uğraşıyorum bir türlü kopamadım,ben kopamadıkça daha da geliştirdim kendimi ve geliştirmeyede devam ediyorum.Durum,vaziyet böle üstadım ;)

Değerli yorumun içinde teşekkür ediyorum..

saygılar.