arastirdim pa600

Cevap: arastirdim pa600

pa600 Qt türkiyede satışa başladığında görme firsatım olursa ilk olarak cihazın altını çevirip ayrı bir ram kapağı varmı ona bakarım. naçizane almayı düşünenlere tavsiyemdir.
herkese saygılar

Abi nıye yanshn millet pa800 ü alıp sahne alan kişi 1ayda programlardan parayı çıkarır

eee hadi bizim orglar zaten para etmiyoda bu 800 ler ne olacak şimdi yandı millet valla

Forumun bir yerinde yazmıştım. Her alet bir miktar değer kaybedecek. Pa3x den a1000 e kadar....Bazıları az bazıları çok değer kaybedecek....

aynen katılıyorum aletlerimiz deger kaybedecek ben pa600 alırım şuanki orguda satılığa çıkarırım artık ne zaman ve kaça satılırsa.

evet pa600qt bugunden itibaren Amerikan music sitelerindede 1299 dolar olarak yerini almaya basladi teslimat olarak ekim ortasi deniyor, eger tarih gercekten buysa, turkiye korg STOKLARI eritmeden satis yapmayacagi tezi dogru galiba!!

ya arkadaslar piyasayı suanda bizler düşürüyoruz farkındamısınız alet cıkmadan herkezi tedirgin ediyorsunuz alet piyasası düşecek diye alet 96 mb sample atılmasndan ibaret belki cok büyük bir eksigi var ve 96 mb hafızanın verdigi heyecanla kapıldınız gittiniz . 1000 euro fiyatı olan alet 4 milyar civarındaki 800 ile veya baska bir klavye ile aynı kalite ve özellikleri ile olabilir mi ? Korg firma bunu düsünemiyor mu 1000 euro ya bu aleti çıkarırsa bndn snraki aletleri nasıl satacagıno

hocam alet a2000 ve bk5 e karşı çıkıyor fiyatıda zaten o aletlere yakın.korg zaten 800 le ilgili istediği satışın fazlasını yakaladı.ikinci el fiyatları düşünmez.firma önüne bakar.

Kaçgündür yorumlara yazıyorum bi orhan kardeşim anladı beni alet çıkmadan nerdeyse elinizdeki orgları satıcaksınz

hocam alet a2000 ve bk5 e karşı çıkıyor fiyatıda zaten o aletlere yakın.korg zaten 800 le ilgili istediği satışın fazlasını yakaladı.ikinci el fiyatları düşünmez.firma önüne bakar.

Zaten pa800 ün üretimi bitiyor iki ay sonra...Dediğiniz gibi fabrikanın umurunda mı....Pa2x sin garantisi bitmişi 5000 tl ye satılıyor. Bilezik alsanız 5 yılda daha fazla değer kaybeder kullanım bedeli olarak..... Mukayeseyi artık pa 600 pa900 arasında yapacağız. Aralarındaki fiyat farkına değermi diye.....Korgu yadırgayanlar için iki laf daha edelim. Yamaha psr 950(2000 dolar) in özellikleri(audi davul,gitar ve senkronize wav padler) Tyros 4 de yok.(5000 dolar)

Moderatör tarafında düzenlendi:

yamaha psr950 de saydıgın özellikler var ama bildigim kadarı ile 64 mb hafıza yeterli olacak mı ? Ama tyros 4 de bu özellik yok 1 gb hafıza var. Özelligin olması tek basına işe yaramıyor destekleyici özelliklerde lazım hafıza gibi