arastirdim pa600

Cevap: arastirdim pa600

bence abartmaya gerek yok görmeden ama benim düşündüğüm Roland BK- OR 5 e alternatif olarak üretildi çünkü korg fiyatlarda resmen uçmuş, rolanda iyi ritm ve sesler işlenirse emin olun korgu sollar...

Hayırlısı olsun. Ben pa600 demolarını dinledim. Sample yüklenebilme olayı da müthiş. Batı seslerde 3x de olduğu gibi birçok gerçekçi enstrüman örneklemeleri mevcut ve çokta hoşuma gitti. Fiyatta gerçekten de 1000 euro civarı ise bu alete ekonomik bir pa3x diyebiliriz. Sadece vokoder ve usb recorder özelliği yok. Daha 2 hafta önce bir arkadaşım 2500tl civarında pa500tr nin sıfırını aldı. O da şimdi pa600 ün fiyatını duyunca deli oluyor. İnşallah konuşulan fiyat gerçektir. Bu arada yamaha s950 de audio style ve gitar teknolojisi ile beni çok heyecanlandırdı. Sonuçta tyros4 te olmayan bir özellik. Bekleyelim görelim. Org alma arifesi öncesi ben de iyice niyetlendim ve elimdeki paranın üstüne dişimden tırnağımdan artırıp biriktirmeye başladım. :) Kısmet....

bende umutluyum pa600 den

Adaptör varmı bu orgda?

Bana göre adaptör güç kaybına yol açıyor.

Adapdör içerde olduğunda daha iyi bence.

pa 600 de yamaha s 950 de benı heycanlandırıyor cıksın ıksını bır alacagım hayırlısyla bırde gw8 ım var abarttımmı nee :)

Peki Türkiye'ye ne zaman gelmesi bekleniyor ? Bu aylarda mı ? Ocak Şubat aylarında mı?

Peki Türkiye'ye ne zaman gelmesi bekleniyor ? Bu aylarda mı ? Ocak Şubat aylarında mı?

aldığımız duyumlara göre Türkiyede satışa çıkacağı tarih ocak veya şubat ayını bulacak.tabi ki bir sürpriz olmazsa...