Amfi/mikser bağlantı yardım

Cevap: Amfi/mikser bağlantı yardım

startech 2. el bir arkadaşımda var şimdi senin için sordum 500 TL istiyor aslında MACLİ varmış onu da 500 e satmış o daha güzeldi. Senin bütçen sanırım 750 TL idi sendeki bu iki amfiyi de Mehmet abi ye ver 750 yi de ver arada çok cuzi bişeyler kalır onu da ödeyebilirsen sıfır amfi kendisinde var fiyatları 1250 TL den başlıyor sıfırını al kurtul işte Mehmet Abi nin telefonu 0532 283 39 38 yer İstanbul Karaköy Kuledibi Kervan Elektronik. Kolay gelsin Saygılarımla,

Amfiyi zaten arkadaşımdan denemek için almıştım. Bana önerebileceğiniz VOX mini 5 benzeri bir çanta amfi var mı ayrı ayrı girişlere eko uygulayabileceğim küçük bir cihaz veya benim şuanki mikserime takabileceğim bir harici eko verecek efekt cihazı var mı?

Ama sizin anfi sanırım aux girişinden verilen sese de eko yapıyor. Öyleyse ev için bots marka 2 x 20 w anfilere bakabilirsiniz veya daha güçlüleri de var.

Evet amfinin hangi girişine bağlarsanız bağlayın amfi çıkışı ekolu olarak veriyor. Benim elimdeki efektsiz mikserdeki fx düğmesinin işlevini anlayamadım, madem ekeft yok neden bu düğmeyi koymuşlar? acaba fx send soketi ile bir ilgisi var mı? Buradan mı harici efekt cihazı bağlanıyor miksere?

Evet amfinin hangi girişine bağlarsanız bağlayın amfi çıkışı ekolu olarak veriyor. Benim elimdeki efektsiz mikserdeki fx düğmesinin işlevini anlayamadım, madem ekeft yok neden bu düğmeyi koymuşlar? acaba fx send soketi ile bir ilgisi var mı? Buradan mı harici efekt cihazı bağlanıyor miksere?
Efektsiz mixerlerde dışardan efekt cihazına bağlamak için efx send soketi vardır vede efekt cihazından çıkan sesi geri almak için efx return jakı vardır. Elinizdeki mixere harici bir efekt cihazı bağlarsanız iste o zaman efx potansları o kanala verilecek efekti ayarlar.Örneğin ben elimdeki phonic dfx 256 efekt cihazını mixerden giriş -çıkş yaparak kullandım. Ancak sizin elinizdeki anfi her gelen sinyale eko uyguladığı için harici efx cihazı alsanız bile bir de yeni anfi almanız gerekir. Eğer sadece evde 2-3 kanal bağlayarak müzik yapacaksanız bots marka anfilere bakın, yok ilerde ufak tefek nişan kına yapacam derseniz uygun fiyata küp anfiler alabilirsiniz bence. Ama küp anfiye en az 250 w hoparlör gerekir bu da maliyeti arttırır. Kolay gelsin.