Amfi/mikser bağlantı yardım

Cevap: Amfi/mikser bağlantı yardım

hocam arkadşın kullandığı mixer efeklii değil harici efek cihazı şart yada efekli mixer teşekürler

O zaman ritimleri PC den gönderirken PC Efektlerimi açık da ekou ses aldığını söylüyor. Efekli olmayan cihaz dan neden ekolu ses çıksın

Mikserde eko ile ilgili bir ayar yoktur, sadece anfi üzerindeki eko düğmesi ile ayarlıyorum haliyle mikserden gelen tüm sese eko uyguluyor, sizlerden ricam bana küçük çaplı işimi görecek bir cihaz tavsiyesidir.

O zaman ritimleri PC den gönderirken PC Efektlerimi açık da ekou ses aldığını söylüyor. Efekli olmayan cihaz dan neden ekolu ses çıksın

arkadaşın kullandığı sistemde resimleri bi inceleyin efek mixerden değil mixeri bağladığı küçük amfide mixerden tonluyor amfiden efek veriyor dolayısıyla mixere takdığı herşey ekolu çıkacaktır

Mikserde eko ile ilgili bir ayar yoktur, sadece anfi üzerindeki eko düğmesi ile ayarlıyorum haliyle mikserden gelen tüm sese eko uyguluyor, sizlerden ricam bana küçük çaplı işimi görecek bir cihaz tavsiyesidir.

bütçenizi bilmem ama bu linlteki mixer işinzi görebilir siznkinin efekli modeli böylece amfideki ekoyu kullanmayacaksınız mixerden istediğiniz kanala efek vereceksiniz bütçeniz varsa amfi (power mixer) var ulaşabilirsiniz 0542 777 5339

http://www.muzikborsasi.com/Behringer-UB1202FX-Deck-Mikser,PR-17681.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sizde power mikserin marka modeli nedir? İlk mesajımda en fazla 750 tl olarak belirtmiştim çünkü sadece evde kullanacağım.

Abicim sazı mic girişine bağla, ritim için kullandığın ses kaynağını da aux in girişine bağla. sazın ses seviyesini ve ekosunu direkt amfiden ayarlayabilirsin. Aux in girişine bağladığınız cihazın ses seviyesini de aux potuyla veya ses kaynağının ayarıyla ayarlarsınız. Genellikle bu tip anfilerde aux girişine verilen sese efekt uygulanmaz. Yani sadece saz ve ritim için, mixere ihtiyacın yok. Kolay gelsin.

Ama sizin anfi sanırım aux girişinden verilen sese de eko yapıyor. Öyleyse ev için bots marka 2 x 20 w anfilere bakabilirsiniz veya daha güçlüleri de var.

startech 2. el bir arkadaşımda var şimdi senin için sordum 500 TL istiyor aslında MACLİ varmış onu da 500 e satmış o daha güzeldi. Senin bütçen sanırım 750 TL idi sendeki bu iki amfiyi de Mehmet abi ye ver 750 yi de ver arada çok cuzi bişeyler kalır onu da ödeyebilirsen sıfır amfi kendisinde var fiyatları 1250 TL den başlıyor sıfırını al kurtul işte Mehmet Abi nin telefonu 0532 283 39 38 yer İstanbul Karaköy Kuledibi Kervan Elektronik. Kolay gelsin Saygılarımla,