yetenek sizsisiniz yarışmasının inannın bende düainlerinden oldum bilgi sayarda geçmiş proğlarını izleyorum ve bu günde seyrettim.hak adalet yerini bulmuş.
inanın şu bir gerçek memleketimizde hakikaten çok yetenekli vatandaşlar varmış
gurur verici bi olay..
ikincisi bu tür yarışmalarda halkımız duygusal davranıyor sanki biraz adalet yerini bulmuyo gibi bir durum çıka biliyor karşımıza ....mesela
darbuka çalan bilal tamam yetenek diyelim ama ..finale taşınacak bir yetenek değildi.finale taşındı tamam birinciliğe oynayacak bir yetenek hiç değildi...
çünkü finallerde öyle yetenekli grupları ve kişi eledilerki onun için darbukacı seçilseydi yani ben kahrolcaktım...
mesela 10 parmak piyano çalan küçük bir çocuk vardı bence yetenek o
eğer yoğun çalışırsa seneye birinciliği zorlar gibime geliyor....
ama kalbime taht kuran bir yetenek vardıki o çocuk gönlümün birincisi oldu...küçük maykıl ceksın
yetenek o geleceği parlak ..şimdiden hayatını kurtardı gibime geliyor.efendi ezik bu çocuk ayakta alkışlanır...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kazan gençler emeğinle kazanmıştır hak yerini bulmuştur güle güle harcasınlar.
inanın şu bir gerçek memleketimizde hakikaten çok yetenekli vatandaşlar varmış
gurur verici bi olay..
ikincisi bu tür yarışmalarda halkımız duygusal davranıyor sanki biraz adalet yerini bulmuyo gibi bir durum çıka biliyor karşımıza ....mesela
darbuka çalan bilal tamam yetenek diyelim ama ..finale taşınacak bir yetenek değildi.finale taşındı tamam birinciliğe oynayacak bir yetenek hiç değildi...
çünkü finallerde öyle yetenekli grupları ve kişi eledilerki onun için darbukacı seçilseydi yani ben kahrolcaktım...
mesela 10 parmak piyano çalan küçük bir çocuk vardı bence yetenek o
eğer yoğun çalışırsa seneye birinciliği zorlar gibime geliyor....
ama kalbime taht kuran bir yetenek vardıki o çocuk gönlümün birincisi oldu...küçük maykıl ceksın
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kazan gençler emeğinle kazanmıştır hak yerini bulmuştur güle güle harcasınlar.