- Enst.
- MEDELİ DANTE TR J - YAMAHA A2000
Cevap: 900 ile sıkıntı yaşıyorum
Hocam önemli bir nokta, MURATKOC.SET, pa600 seti olduğundan pa900e GLOBAL i silerek yükleyin. Açılışta bir hata verebilir CANCEL deyip devam edin normal yüklenecektir...
Selam dostlar bende aranıza pa900 alarak 5 gün önce katıldım ve bende sizler gibi set sıkıntısı yaşıyorum. Öncelikle TR11 seti tam manasıyla çözemedim ya da ben tam olarak kullanamadım bu konuda yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum eğer tam manasıyla tatmin olamazsam hazır usb setlerden almak zorunda kalacam ve bu konuda bile aklım karışık piyasada BAJU, EMO, CE gibi usb ler var ve olurda almak istersem hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum. Ege yöresinde program yapıyorum ve burada bilirsiniz ki Zeybekler, Teke zortlatması, Sepetçioğlu gibi ritimleri olmazsa olmazlardan buna uygun ritimleri ve sesleri olan setlere ihtiyacım var. PA900 ü sadece 1 programda kullanabildim ondan da hiç memnun kalmadım sanırım GLOBAL dediğiniz ayarları yapmam gerekiyor ve onlar hakkında da pek bilgim yok maalesefSadece gözlemlediğim orgun kendi hoparlörü ile tesisata bağladığım zamanki sound performansı çok farklı geldi aklıma gelen ise mikserde ekolayzır ayarları baslar ve tizler yüksekte ve aynı şekilde Pa900de ekolayzırda bas ve tizler yüksekte ondan dolayı tesisatta bas ve tizler aşırı yüksek geldi onu bişeklide ayarlamam gerekli. Asıl önemli olan ise orgun elektro bağlama seslerini pek beğenmedim pa 800 de çok güzel elektrolar duymuştum onları 900e atma şansım bulunur mu? Şimdi tr11 seti ekolayzır ayarlarını normale çekip kullanacam ve sonuç yine hüsran olursa sayın MACHİNEDESİNGER V1 ve MURATKOÇ.SET i deneyecem. Yalnız bu setleri yüklemeden önce eski seti sanırım orgtan kaldırmalıyım onun nasıl yapılacağını açıklarsanız duacınız olurum. Biraz fazla uzun oldu galiba dostlar Hakkınızı helal edin artık. İYİ FORUMLAR..
Hocam önemli bir nokta, MURATKOC.SET, pa600 seti olduğundan pa900e GLOBAL i silerek yükleyin. Açılışta bir hata verebilir CANCEL deyip devam edin normal yüklenecektir...