900 ile sıkıntı yaşıyorum

Cevap: 900 ile sıkıntı yaşıyorum

yorum yapan üstatlar arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cesaretlendirdiniz beni evet biraz daha uğraşmakta fayda var
teşekkürler yüreğinize sağlık

slm arkadaşlar bende 900 kullanıyorum sesler için en iyi çözüm os version yukle yuklemezsen sesler çatlıyo sana tavsiyem set konusunda uk set 600 için globali sil yükle

slm arkadaşlar bende 900 kullanıyorum sesler için en iyi çözüm os version yukle yuklemezsen sesler çatlıyo sana tavsiyem set konusunda uk set 600 için globali sil yükle

teşekkürler arkadaşım

Yamahadan Korgami gectiniz?

Dostum en son çıkan os 1.10 yüklü uk set demişsin nerden yükleyebilirim girdim 600 forumuna göremedim kardeş

Merhaba Hocam, Bende 900 kullanıyorum.Klavye değişimi için hemen acele etmeyin, Size tavsiyem benim pa600 için hazırlamış olduğum bir set var onu kullanmanız. Setin ismi MURATKOC.SET burda da var fakat link ölü ise facedende bulabilirsin. Tekrar yamahaya dönmek hayal kırıklığı yaratabilir. Elinde bir hazine var kıymetini bil....
Saygı ve sevgilerle

Murat KOÇ

teşekkürler üstadım setini şimdi yükledim gayet güzel eline yüreğine sağlık

Bu alana bir cevap yazın...