3000 TL 'm var

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 10K
pa55 düşünürmüsün ilanım mevcut 1850 tl temiz 05326747949

kardeşim ikinci el allet alacaksan pa80 al cartlı 800ün ikinci ellinden iyidir 10 yıllık alet bi on sene daha seni götürür ikiyılda pa800 ler dökülmeye başlar toplayamazsın ama or700 v2 yi incele baya güzel tonlu kulanımı kolay bi alet kolay gelsin

Cevap: 3000 TL 'm var

pa 1x pro var elimde düsünürsen ara görüselim anlasırız 05067865975

teneke gibi çalsın diyosan ,herkes alıyo diye alacaksan korgpa80 yada 55 al,saund ve sağlamlık istiyosan or700v2al, ramı yada anaboard yanarsa yansın diyosan 300-500 daha koy pa800 al.başkada bi şey demiyom.

Sana sıfır Yamaha OR-700 TR V1 vereyim bol nevaleli setli USB side benden hediye hemde toptan fiyatına sadece 1000 EURO kargo gerekir ise senden. Düğün yapamamak ta ne demek birde bu aleti A300 ile kıyaslama lütfen. Saygılarımla,

abicim işte cogunluk pa serisi diyo, ve bende onu soruyorum neden ? yanı düğünde korgda olupta yamahada olmayan eksıklık ne şekılde hissedilir biri bunu acıklasın lutfen

ustad korgu satarken peynir ekmek gibi çok zarar etmeden satarsın ama diger modeller için aynı şeyi söyleyemem..mesele eksiklik değil tercih..mesela macuncu birisi yamahaya yaklaşmaz pich bend yüzünden ..batı çalanda yamahayı daha fazla tercih eder vs vs vs ....

merhaba biraderim
OR 700 V2 kullanıyorum bu fiyata bu şekilde alt yapı sesleri soundları olan klavye daha ne gördüm ne duydum nede dinledim
yerinde olsam hiç düşünmem bile direk yazıl birtane v2 ye pişman kalmaycaksın eminol paranın geriside cebinde kalır

Arkadaşlar V2 aldım yardım ve önerilierinz için teşkkur ederım.sayglar

Arkadaşım istanbul-silivrideyim satılık ses düzeni ve pa80 org var.gayet güzel bir org. ararsan görüşürüz.ben bu sitede ilan verdim bakabilirsin.5054082651