3000 TL 'm var

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 10K
al bi pa 80 keyfine bak kardeş

bende pa80 öneririm pa60 da olur alır kart takarsın al sana pa80 hem paranda artmış olur.....

sıfır açılmamış bir or700 v2 al, sonra o hevesle 1 hafta klavyenin başından kalkmayarak herşeyini çözersin emin ol. her ay 10 yeni ritim ekleniyor ve şu an için üzerinde en çok çalışma ve paylaşım yapılan klavye or700 v2. arıza nedir bilmezsin, ses v ritim kalitesini tartışmaya gerek yok sanıyorum, v2 de 128mb rom var. gerisini sen düşün dostum...

ben v2 öneririm ama tercih sizin...

hocam bende senın gıbı karasızdım yaklaşık 1 hafta önce or700trv2 aldım ve çok memnunum, pa800 le arasında gıdıp geldim, pa800 kullanan arkadaşlarımı do-re ye götürüp org u denettırdım onlarında dedıgı tek şey or700tr v2 al başın agrımasın oldu, benım sana tavsıyem hiç bekleme 2600tl peşin v2 al geç

korgu çalmak çok kolay olduğu için çoğunluk korg diyor. Ben 3-4 yıldır ketron xd9 çaliyorum ama bi pa80 çalinca yuh be diyorum parmaklarıma ne olmuş :) o yüzden korg tembel işi :)

bende acemi orgcu olarak sunu soyleyim aslinda bu tavsiye degil sadece bilgi acisindan soyleyim korg larin tuslari ve ronald in tuslari arasinda daglar kadar fark var ronald larda tuslar tuy gibi korglara gore ben bunu gordum bence gonlune ne yatarsa o en guzeli

deyerli kardeşim ben yıllarca korg kullandım tek korg deyil hemen hemen hermarkadan kullan dım sana tevsiyem şudur şuan en teknoljık olarak tan bririni al disket işi bitti artık usb le 1000 lerce ritim okuta bilir sin kafan arımaz or 700 v2 den sen şaşma