3000 TL 'm var

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 10K
Cevap: 3000 TL 'm var

yorumlarınız için teşşekkur ederım or700 de set vs şeyler yükleneblıyo zaten degılmı? önemlı olan seslerinin gerçeklıgı derınlıgı dolgunlugu yanı.a300 seslerını bılıyosunuzdur vızıltı gıbı gelıyo öyle degıldır dıye dusunuyorm

or 700 v2 sample atılmıyor dısarıdan yani alete ne ses varsa onlarla sınırlı kLIYORSUN BUDA COK BUYUK BİR EKSİK B

Ben olsam sıfır Korg Triton serilerine bakardım sample da atılıyor onlara baya gelişmiş aletler ama düğün için diyorsan bilemem tabi. Pa80 bence işini fazlasıyla görür.

kardeş ben istanbuldayım ismim egemen a300 arasında dağlar kadar fark varor 700 bende var satıyorum itersen buyur gel aleti gör kendin farkını gör pa 800 bende kullandım alet güzel hepsinin kendine göre değişik özellikleri var ama yamaha or 700 daha kullanışlı daha seri bir alet saundu daha iyi anlatması uzun sürer gelip görmen lazım uzun uzun anlatırım görmeden enemeden sakın alet alma derım ben sana her türlü yardımcı olurum tel 0536.311.51.21

ses olarakda itim olarakta or700 pa 800 den iyi pa 800 neden tutuluyor ben söyliyim gerçek piyanistler korg kullanmaz mikrofon olayı ve mp3 okuduğu için pianistin açığını kapatıyor yani salla baş al maaaş emo biliyormusunuz tyros 2 baykalda yamaha kulandıgını ona gor dusunun ben dogruları yazıyorum aksını ıddaeden varsa getırsın pa 800 yamaha or 700 kapısalım tel 0536 311 51 21

ses olarakda itim olarakta or700 pa 800 den iyi pa 800 neden tutuluyor ben söyliyim gerçek piyanistler korg kullanmaz mikrofon olayı ve mp3 okuduğu için pianistin açığını kapatıyor yani salla baş al maaaş emo biliyormusunuz tyros 2 baykalda yamaha kulandıgını ona gor dusunun ben dogruları yazıyorum aksını ıddaeden varsa getırsın pa 800 yamaha or 700 kapısalım tel 0536 311 51 21

sana katılımıyorum usta bu konuda bende gercek pıyanıstler korg kullanır ve ben herikisinide kullandım bırkere pa 800 or700 ıkısıde bırbırınden farklı aletler bırı kapalı brı acık alet bence ıkısını bırbırınden ayıran ozellık cogu kımse rıtmden cok ses olayı yuzunden oor 700 kullanamıyolar ve pa 800 gecıyolar olay bu pa 800 kullanamıyolar or 700 geciyolar dedıgım gıbı bırı kapalı alet bırıde acık alet sen hangısını tercıh eederdın bana sorarsan pa 800 derım sence

baykal tyros 2 mi kullanıyor anlıyamadım açıklama yaparsan sevinirim egemendezgin

abicim or700 de iyi alet ama adam gibi setini bulursan güzel alet ama saglamlık ve sound istiyorsan pa 80 den sesma temizleri var arastır bulursun bende var ilk saybiyim 2500 e veririm sana icinde süper setler var sesler fena cz nin bütün sesleri taylan ritimler her yörenin ritimleri mevcut ara görüseyim yer istanbul 05445412443

kardeş bende pa 80 var çok temiz böyle daha temizini bulamazsın idda ediyorum çok acele satıyorum 2500 tl ama çok temiz inan sıfır gibi bende 800 alıcam evde çalışmak için yanlış anlama alet çok iyi tam dügünlük istersen tesisatımda var onlarda çok temiz 1000 tl
onun fiyatı hepsi 3500 tl telk orgu istersen 2500 tl ismim egemen tel 0536 311 51 21 e mail zafer_yamaha@hotmail.com