3000 TL 'm var

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 10K

maxman

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Mrhaba arkadaşlar 3000 tl var elımde daha fazla 1 lira bile cıkamam :) 2 Yıldır a300tr ile tırmalıyorum.artık değiştirmenın zamanı geldıgını dusunuyorum.Imkanlarıma göre suan or700 v2 uygun gıbı ama düğünlerde nekadar iş yapar bu alet.korg pa800 hayalımdekı alet fakat fiyatını bılıyosunuz.. pa80lerin hoşafı cıktı artık 2.eline güvenemıyorum.yamaha or700 v2 nin hangı yönlerı pa800 den eksıkte arasında 1buck mlyar fark var peki.cidden cok kararsızım .yamaha or700 alsam a300 tr ıle arasnda baya bi belirgin fark görürmuyum daha hç dinlemedım aletı yakından.videolarını ızledım sadece. lutfen yardm arkadaşlar.konu yanlş yerdeyse af buyurn.

pa80 i hosafi cikti diye hemen yabana atma temizlerinide bulabilirsin guzel bir kart kullandıgında pa80 degisir pa800 almanida tavsiye ederim param yetmez diyorsan 2.el pa80 alırsın. dugun isi yapiyorsan pa serileri isini en iyi goturenlerdir 2500 liraya full temiz pa80 ler var arastirmani tavsiye ederim 3500 liradan baslayan fiyatlarda pa800 ler var ikinci el

abicim işte cogunluk pa serisi diyo, ve bende onu soruyorum neden ? yanı düğünde korgda olupta yamahada olmayan eksıklık ne şekılde hissedilir biri bunu acıklasın lutfen

Sitede or700 v1 ve v2 kullanan ve de çok memnun olduklarını beyan eden arkadaşlarımız mevcut.Or 700 gerçekten alternatif bir alet.Ben çok duydum korg kullanıp da yamahayı sevmeyen fakat or700 ü dinledikten sonra hoşuna giden hatta yamahaya geçen piyanist arkadaşları.Ayrıca sen a300 tr ile programlar yapmışsın ki, or700 sana mercedes gibi gelecektir kesinlikle.Korg da olup yamaha da olmama olayı aslında biraz da zevk ve kullanım alışkanlıklarından ibaret.Mesela hep pa serilerinin pratikliğinden söz edilir.Aleti al hemen sahneye çık.Herşey hazır.Sesler,ritimler.Ama yamaha yı birazcık kurcalayıp sesleri,ritimleri editlemen gerekebilir.Piyanist arkadaşların zorluğundan yakındığı nokta bu aslında.Gerisi tamamen zevk meselesi.Kimisi korgun soundunu beğenir,kimisi yamahanın.Bu bir tercih...
Son olarak ben or 700 v2 yi tavsiye edebilirim.Korg hakkındaki değerlendirmeyi zaten yapmışsınız.
Kolay gelsin.

yorumlarınız için teşşekkur ederım or700 de set vs şeyler yükleneblıyo zaten degılmı? önemlı olan seslerinin gerçeklıgı derınlıgı dolgunlugu yanı.a300 seslerını bılıyosunuzdur vızıltı gıbı gelıyo öyle degıldır dıye dusunuyorm

Merhabalar. Birincisi, Konunuzu yanlış yere açmışsınız ve taşıdım. İkincisi, siz sanırım üç org arasında kararsızsınız. Böyle bir durumda bu üç orgu da kullanan arkadaşlarımız bu mukayeseleri yapabilir. Örneğin ben önce A300TR kullandım. Sonra OR700 TR V1 kullandım. Tabiki A300 le arasında dağlar var. V2 ondan daha iyi olduğuna göre, sen kararını ver. Bence V2 ile rahatlıkla her iş çıkarılabilir. PA 800 ü bilmiyorum ama kmisi çok iyi diyor, kimi de yaptığım masraftan illallah dedim diyor. Bence deneyip görmelisin. V2' yi yaklaşık 2500TL civarında alabilirsin ama diğerinin tam fiyatını bilmiyorum. Hatta sayın Can Başar önümüzdeki günlerde sadece 100 adet orgu kapsayacak şekilde Bir V2 kampanyası başlayacak diye bir şeyden bahsetmişti ama gerisini net bilmiyorum. Bence en güzeli her ikisini de deneyip alman. Kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
a300 tr ile program yapanlar mi.. vay o dugundeki insanlarin haline or700 a1000 lerden kat kat iyi ucuzda ama neden ucuz onu anlayamadım

pa80,pa800 bu iki aleti tavsiye ederim.bunlar göze ve kulağa en ii hitab eden orglar.gerçi ben şimdi org alacak olsam korg pax1 düşünürdüm.saygılar....

program derken düğün değildi ustam.bi barda slow-fantazi muzık yapıyorduk o şekılde yanı.smdı bu sene dugune gdcez ınsallah o yuzden

meraba arkadas benim fikrim diger arkadaslardan daha farkli bir marka üzerinde olacak!gerci sen sadece korg yamaha diye belirtmissin ama ben sana gercek ses istiyorsan vizilti mizilti istemiyorsan,seri olarak bisi diyemem ama marka olarak roland derim!
kendimde pa 80 kullaniyorum hoby olarak ama bu korglar bazi sesleri sevmedimi sevmiyor arkadas!sound mükemmel tamam ona bisey diyemem ama seslerle rtimlerimlerin uyusmazligi 3 yasindaki cocugun farkedebilecegi kadar acik!ben yeniyim bu iste zaten belki yanlis bisiler üzerinde gidiyorumdur ama su ana kadar bundan 10,11 yil önce köydeki dügünlerde emrahin götür benisini caldigim rolan e-40 taki tadi pa 80 de bulamadim!örnegin E-70 teki bazi kaliteli isciligi ben pa 80 de göremedim daha!(pitch bend mesela)
ama pa 80 hoby olarak daglari delermi deler, zaten banada yeter!
dügünmü yapacaksin kralini yapar ama rolandin verdigi tadi ben dügünlerde korgdan yada yamahadan alamam sahsen !Tas gibi alet, ayni zamanda duygusal romantik :)
saygilaR!