3 Saatlik eğlence proğramı

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
Arkadaşlar bir restaurantta bir grup davetli için müzik yapılacak..Yaklaşık 3 saat sürecek proğram..Düğün yaptım genelde.Ama bu tür proğram yapmadım..Proğrama nasıl başlamalıyım..Nasıl bir iletişim kurmalıyım(konuşma ve proğramın gidişatı ile ilgili) nasıl bir repertuar hazırlamalıyım..proğram esnasında nelere dikkat etmeliyim.Proğramı nasıl bitirmeliyim.Bu konuda tecrübeli olan siz değerli arkadaşlarımdan yardımlarınızı bekliyorum..

Cevap: 3 Saatlik eğlence proğramı

Restorant işi aldığınıza göre klavye ve repertuar sağlam demektir. Yapacağınız tek şey kendinize güvenmek ve proğrama başlamak. Gerisi kendiliğinden gelecek emin olun.

Programı ikiye böl.İlk şarkın yavaş olsun.Pop ağırlıklı yap en başları.İlk yarının sonlarına doğru hareketli poplarla bitir.İkinci yarıya daha oryantal ezgiler olsun.Sanat müziği iyidir.Arada değişik şarkılar çalarsın.Fakat en önemli kısım ikinci yarının başlangıcından sonrası.Orada 2-4 havalar çok güzel gider.Bitirirken de şarkı çalmadan önce bunun son şarkı olduğunu söyle ve herkese teşekkür et.Şarkıyı çal, bitirirken bir daha teşekkür et ve hadi geçmiş olsun :)

Ayrıca eğer kullanmıyorsan repertuarını Songbook'a ekle.Rahat olur senin için.

Bence çalacağın davetli gurubunun nasıl bir grup olduğu önemli. Önce yemek yiyecekleri için, ben olsam enstrümantal Sanat müziğiyle başlardım. Daha sonra güncel pop çalıp söylersin. Sonra slow dans ve arkasından oyun havaları ve halayla devam edersin.

Restorant işi aldığınıza göre klavye ve repertuar sağlam demektir. Yapacağınız tek şey kendinize güvenmek ve proğrama başlamak. Gerisi kendiliğinden gelecek emin olun.

Çok teşekkür ederim...

kendin sesi al ortam gerisini duyar alır
sakin amin ol
herkesin eşlik etmese dahi bildiği eski parçalara yönel
keyif al gergin olma ... gelir geçer saygılarımla

Programı ikiye böl.İlk şarkın yavaş olsun.Pop ağırlıklı yap en başları.İlk yarının sonlarına doğru hareketli poplarla bitir.İkinci yarıya daha oryantal ezgiler olsun.Sanat müziği iyidir.Arada değişik şarkılar çalarsın.Fakat en önemli kısım ikinci yarının başlangıcından sonrası.Orada 2-4 havalar çok güzel gider.Bitirirken de şarkı çalmadan önce bunun son şarkı olduğunu söyle ve herkese teşekkür et.Şarkıyı çal, bitirirken bir daha teşekkür et ve hadi geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim...

Restorantta Halay mı oyun havası mı ? güldüm resmen :)))
Gözünüzü seveyim şu mantığı düğünlerinize saklayın. Yemek ortamında oldu olacak bir de dansöz çıkaralım.

Yemek yenirken, enstrumantel şarkılar çalmayı dene (Tsm olabilir)
Yemeğin ortasından bitişine doğru slow şarkılar
Yemek bittikten sonrada hareketli pop şarkılar bence iyi olur.

Bence çalacağın davetli gurubunun nasıl bir grup olduğu önemli. Önce yemek yiyecekleri için, ben olsam enstrümantal Sanat müziğiyle başlardım. Daha sonra güncel pop çalıp söylersin. Sonra slow dans ve arkasından oyun havaları ve halayla devam edersin.

Teşekkürler abi...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri