2011 roland gw 8 ritimleri..!!

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 10K
Cevap: 2011 roland gw 8 ritimleri..!!

abicim ya senin kullandığın seti bana paylaşabilirmisin Allah rızası için seni övdükleri kadar da varmışsın büyüksün üstad tek istediğim senin tüm setin bende olması yaparsan memnun olurum düğünlerde falan en çok şu romanın ritimi hoşuma gitti resmen pa 800 ritmi gibi emegine saglık

abicim ya senin kullandığın seti bana paylaşabilirmisin allah rızası için seni övdükleri kadar da varmışsın büyüksün üstad tek istediğim senin tüm setin bende olması yaparsan memnun olurum düğünlerde falan en çok şu romanın ritimi hoşuma gitti resmen pa 800 ritmi gibi emegine saglık

yapmış olduğum ritimler zaten demoların altında mevcuttur oradana indirebilirisin sıkıştırılmış dosya içinde oaradan indirebilirisin

ne kadar güzel heleki taylan eline sağlıkk....

abi süper yaaa bende pa55 var takas yapmakmisteyen olursatakaas yapabiliriz

5436031774 tel noom

korg mu dediniz gereği yok pa800 başka yaaa ama gw8 çok güzel ayrılmam ondan pa55 tr de güzel ama bu org daha başka pa 80 desen alırdım ama :)

ben klavyemi buldum g600 altına bi gw 8 koyucam bi daha devam :D

taylan ritmi gercekten harika olmus, tabii diger ritimler de öyle
ellerine saglik.

selamünelyküm kardeşim- yazdığın ritimler için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık bende daha önce farfısa g7 vardı roland gw8 aldım iyi ki almışım diyorum şimdi - eksik olan yönümüz ritim den yana idi sağol sizde destek çıktınız Allah bileğine kuvvet versin :) zamanın olurda ritim yazmak istersen özellikle - gelmiş bahar için5/8 ve - karadeniz karşılama- ritimleride yazarsan sevinirim ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

sinan kardeşim selamünelyküm - yazdığın ritimler için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık bende daha önce farfısa g7 vardı roland gw8 aldım iyi ki almışım diyorum şimdi - eksik olan yönümüz ritim den yana idi sağol sizde destek çıktınız Allah bileğine kuvvet versin :) zamanın olurda ritim yazmak istersen özellikle - gelmiş bahar için5/8 ve - karadeniz karşılama- ritimleride yazarsan sevinirim ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM