2011 roland gw 8 ritimleri..!!

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 10K
Cevap: 2011 roland gw 8 ritimleri..!!

Abi mükemmel ya valla helal olsun ya senden bir ricam şu taylan ritmini or 700 v2 içinde uyarlasana abi ne olur beni kırma or 700 dedaha bu ritimleri duyamadık bekliyorum abi çalışmalrında başarılar dilerim

kardesım or 700 v2 de boyle rıtımler var zaten guncellemelerde bır goz at istersen

paylaşım için teşekkürler

Güzel calısmalar

Yakın zamanda istediğiniz ritimler sitede yer alacaktır işimden dolayı vakit buldukça elimden geldiği kadar isteklerinizi gerçekleştirmek isterim

sinan abi benim iş ne oldu xd

Hangi iş öndeciğim hatırlayamadım kusura bakma

konu neydi önderciğim hatırlayamadım kusura bakma

ritim üstadı arkadaşlar lütfen çok kullanışlı rumba ritimi şu an gw8 in en az çalışılan ritimi rumba eğer yazıp paylaşırsanız çok memnun olurum.klavyedeki mevcut rhumba her varyasyonda aynı tartım kalıbını atıyor.sağolun

ritim üstadı arkadaşlar lütfen çok kullanışlı rumba ritimi şu an gw8 in en az çalışılan ritimi rumba eğer yazıp paylaşırsanız çok memnun olurum.klavyedeki mevcut rhumba her varyasyonda aynı tartım kalıbını atıyor.sağolun

çok haklısın dostum emin ol bende şuanda o ritmlerin üzerinde çalışıyorum bittiğinde buradan paylaşacağım

üüstad eline emegine saglık pa800 gibi ritim yazmışsın başarıların devamını dilerim böyle roman ritimi bekliyoz senden set yaparsan memnun olurum.. saygılar