%17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 7K
Cevap: %17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!

ciddi bi firmadan alışveriş yapmak her zaman daha iyi..bunu anlamış oldum.. otobüs ile gitsem istanbula 150-200 lira tutardı en fazla ama oraları hiç bilmediğim için biraz sıkıntı olurdu.. 0 alet konusunda canım baya sıkıldı...
ailem temmuzu beklememi söyledi, temmuz gibi maddi durumlar baya düzelecek, pa3x alabilecek para elime geçer o zamana kadar... üstad enayi yerine konulup karşımdaki kıs kıs gülünce hakimiyeti yitirdim, yola çıktıktan sonra bi ara geri dönecektim o kadar taktım kafaya halen aklıma geliyor adamın pis pis gülüşü.. ama bize yakışmaz , firmanın adını versem eminim bana ulaşırlar yanlış anlaşıldık vs. vs.. ama kimsenin ekmeğiyle oynamak bize yakışmaz.. umarım bu yazıyı okuduktan sonra biraz kendilerine gelirler

üstad sen haklısın senin yerinde ben olsaydım başımı belaya sokardım çok sinirliyim çünkü ama sen iyi olanı yapmışın boşver pa3x alma şansın varsa sabret derim.

Sakin Olun gencler bu hayatta daha neler goreceksiniz Nankorluk serefsizlik haysiyetsizlik...
1 dakikalik bir hataniz basiniza gunlerce surecek belalar acabilir bunu hic unutmayin...

Nekadar saçma bişey cihazı göremezsin istanbulda hangi bayiye gitsen yeni çıkan bi org olunca teşhire koyuyolar hatta kendileri orgu açıp tavsiye ediyolar

yahu dostum neden uğraşıyorsun ki?
Can Elektronik internet sitesinden online kredi kartına vade farksız alabiliyorsun, üstelik kargo onlara ait...
Gerek yok ki bu kadar gezelemene...
Ben Mox6 siparişi verdim, bekliyorum cihaz yolda...
Bingöl den yapıyorum bu işleri dikkat...!

Ch.

internet üzerinden ne kadar güvenli olabilir hocam, görüp,deneyerek almak istiyor insan.. ama can elektronikte peşin fiyatına taksit yaparsa az sonra siparişi veririm

Alismamissinda oyle geliyor sana. ..
Online alisveris gibisi varmi evinin sicaginda tiklayip aliveriyorsun sadece 1 telefonla stok durumunu sormanda yarar var o kadar...

internet üzerinden ne kadar güvenli olabilir hocam, görüp,deneyerek almak istiyor insan.. ama can elektronikte peşin fiyatına taksit yaparsa az sonra siparişi veririm

Ben heralde internet üzerinden ikiyüz e yakın alışveriş yaptım...
Hatta bir dönem burada bulamadığımız çocuk meyve suyunu bile internetden aldım:D
Güvenilir firmalardan alışveriş yaparsan sorun yaşamazsın...

Ch.

kafana takma kardeşim böyle insanlar çıkıyor işte bencede alıcaksan can elektroniğin sitesinden al bir sorun çıkmaz ...

kredi kartıyla aldığın zaman vade farkını her dükkan koyuyo.ben bundan 5 sene önce pa55 tryi 1900 tl yerine 2500 tl ye almıştım ama kredi kartına 12 taksitle(yapı kredi world) :D

cihazı göstermeme olayına gelince orda biraz i.nelik yapmış olabilirler :D ama bozma moralini benden sana tavsiye en ufak bi vida bile alsan görmeden alma ve mümkünse bayisine git ordan al.

Ebayden Sadece 270 alisveris ;)
Hesap et...
Ayrica 1 vida fiyatina en az 5 vida almisimdir...