- Enst.
- Roland E-A7
Cevap: %17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!
üstad sen haklısın senin yerinde ben olsaydım başımı belaya sokardım çok sinirliyim çünkü ama sen iyi olanı yapmışın boşver pa3x alma şansın varsa sabret derim.
ciddi bi firmadan alışveriş yapmak her zaman daha iyi..bunu anlamış oldum.. otobüs ile gitsem istanbula 150-200 lira tutardı en fazla ama oraları hiç bilmediğim için biraz sıkıntı olurdu.. 0 alet konusunda canım baya sıkıldı...
ailem temmuzu beklememi söyledi, temmuz gibi maddi durumlar baya düzelecek, pa3x alabilecek para elime geçer o zamana kadar... üstad enayi yerine konulup karşımdaki kıs kıs gülünce hakimiyeti yitirdim, yola çıktıktan sonra bi ara geri dönecektim o kadar taktım kafaya halen aklıma geliyor adamın pis pis gülüşü.. ama bize yakışmaz , firmanın adını versem eminim bana ulaşırlar yanlış anlaşıldık vs. vs.. ama kimsenin ekmeğiyle oynamak bize yakışmaz.. umarım bu yazıyı okuduktan sonra biraz kendilerine gelirler
üstad sen haklısın senin yerinde ben olsaydım başımı belaya sokardım çok sinirliyim çünkü ama sen iyi olanı yapmışın boşver pa3x alma şansın varsa sabret derim.