1500 e kadar temiz org arıyorum

Cevap: 1500 e kadar temiz org arıyorum

kimse yanlış anlamasında korgtan şaşmayın alması ve satması kolay olur ...kullanımıda pratiktir

Temiz korg pa55tr verelim sana cihaz çok temiz 1.650
Orçun GÜVENÇ. 530 930 71 75

sana bir kıyak yapayım kardeş.sahibinden com.da 1750tl.ye yamaha tyros 1 vardı bugün satılık.istanbuldan.bana uymadığından almadım.bi bak istersen.saygılar......

yaziyi okurken dikkatli okudunmu dostum acil ihtiyaci olanlar oluyor satanlar var hepsi bu sitede herkes görüyor neyin değerini düşürüyormuşum bi şey yazarken önce bi araştir düşün anlam veremediğin şeylere cevap yazma... Dostumun biri daha geçen 1600 tl v1 satti paraya ihtiyaci vardi o ayri konu BAŞKA BİR ÜSTADIMDA 1550 TL YE 55 TR SATTI BAŞKA CİHAZA PARA LAZIMDI ONUN İÇİN BUNLAR HERKESİN BAŞINA GELEN ŞEYLER ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN cihazin değerini düşürmek ayri konu bende de var v1 2000 tl den aşşaği hayatta vermem ha sıkıştım o an başka cihaza para yatiracam ne tutturdum satarim bunun hesabini kimseye vermek zorunda da değilim bu işler böledri öğrenmen gerekir.. Saygilarimla...

adam acıl ıhtıyacı olanlar dıye konu acmamıs gerızekalı herıf once sen bı baslıgı oku banada racon kesme burdaa..sen düşeşci oldugun ıcın bunların hesabını yapıyor ve nerde düşeş fıuyata gıdenler var onların adıyla beraber fıyatlarınıda yazıyosun..once sen bı kendını arastr ondan sonra cık buraya bıseyler yaz..yazdıgına cevap veremedgm aklıma bsy gelmedıgı yada cekındgm ıcın degıl sadece senn kadar boş zamanım olmadıgı ıcındır bu gecıken cevap... yemısım senın v1 ini 2 mılyardan asagı satmazmıss cokta umrumdaydı haa madem bu kadar pesın ön yargılısın ver v1 ini bu delıkanlıyada BEN DÜŞEŞCİ DEGİLİM DE BUNU İSPAT ET BİZDE SENİ SIKIŞMADI SATTI SADECE İŞ GÖRDÜ DİYELİM..dilde kemik yok meydanda bol nasılsa salla yavrum şabannn..ooooh ne alaaa

adam acıl ıhtıyacı olanlar dıye konu acmamıs gerızekalı herıf once sen bı baslıgı oku banada racon kesme burdaa..sen düşeşci oldugun ıcın bunların hesabını yapıyor ve nerde düşeş fıuyata gıdenler var onların adıyla beraber fıyatlarınıda yazıyosun..once sen bı kendını arastr ondan sonra cık buraya bıseyler yaz..yazdıgına cevap veremedgm aklıma bsy gelmedıgı yada cekındgm ıcın degıl sadece senn kadar boş zamanım olmadıgı ıcındır bu gecıken cevap... yemısım senın v1 ini 2 mılyardan asagı satmazmıss cokta umrumdaydı haa madem bu kadar pesın ön yargılısın ver v1 ini bu delıkanlıyada BEN DÜŞEŞCİ DEGİLİM DE BUNU İSPAT ET BİZDE SENİ SIKIŞMADI SATTI SADECE İŞ GÖRDÜ DİYELİM..dilde kemik yok meydanda bol nasılsa salla yavrum şabannn..ooooh ne alaaa

O üstad bakıyorum bana attığın özel mesajlarındaki seviyeyi aynen devam ettiriyorsun...

sende sevıyenı koy dostum ozaman ortaya..bu sevıye mevzusu degıl bastan okuyacaksın sevıyene ben karar verecem yazdıgın cevapla..ben hıc bır konunun altına özelımı yazdımmıkı sen burda detaylara ınıyosun..haa acık soyle deki ben konuyu ozelden tuzele cıkartark senı germek ve sonunda banlatmak ıstıyorum cunku senınle başa cıkamadım deki mıllet bılsın ben zaten bılıyorum neyın pesınde oldugunu..delıkanlı ol az..!!

sende sevıyenı koy dostum ozaman ortaya..bu sevıye mevzusu degıl bastan okuyacaksın sevıyene ben karar verecem yazdıgın cevapla..ben hıc bır konunun altına özelımı yazdımmıkı sen burda detaylara ınıyosun..haa acık soyle deki ben konuyu ozelden tuzele cıkartark senı germek ve sonunda banlatmak ıstıyorum cunku senınle başa cıkamadım deki mıllet bılsın ben zaten bılıyorum neyın pesınde oldugunu..delıkanlı ol az..!!

Aman diyeyim sakın ola Bann yeme...Senin insanlık derslerine bu sitenin ihtiyacı var...Sayende -az insan olacağız- ya...Hem merak etme seninle özel olarak yazıştıklarımızın kimseden saklanacak bir durumu yok...Nasılsa her mesajında sen haklısın...Hem ben haksız olduğumdan paylaşmam özelimizi merak etme...Bu arada siz seviyenin ne olduğunu anlayamıyorsunuz herhalde...Seviye bir bütün değil; bütünde bir parçadır...Ben konunun bütününe bakmadan seviyeyi tek kelime ile anlamış bulunmaktayım(Şimdi diyeceksin sende o beyin varmı)...Ha bu anlaşılma sadece bendedir...Başkaları kesin görmemiştir...Çünki herkes akıllı ben özürlü(senin tabirinle)...Ne diyeyim sözün kısası...Bu arkadaşı lütfen BANN'lamayın...Ona toptan ihtiyacımız var...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cinsiyetin normalde hem cins oldugumuz gösteriyor ama farklı yapın oldugunu bilmiyordum..
bulduğumu yolları dostum merak etme sana..kusura bakma senin boş saatin benim iş saatim olduğundan dolayı sana yetişemiyorum..

Cinsiyetin normalde hem cins oldugumuz gösteriyor ama farklı yapın oldugunu bilmiyordum..
bulduğumu yolları dostum merak etme sana..kusura bakma senin boş saatin benim iş saatim olduğundan dolayı sana yetişemiyorum..

Hoş...Doğru diyorsun bizim iş saatimiz yok...Meşgul adam değiliz...Müsait zamanda yine toptan yazışırız üstadm...